Björkmans Bil söker personal till vår toppmoderna anläggning på Erikslund i Västerås

Under hösten 2017 kommer Björkmans Bil inviga Sveriges modernaste Kia-anläggning i anslutning till det expansiva shoppingområdet Erikslund. Byggprojektet startade i november 2016 och anläggningen väntas vara i drift under fjärde kvartalet 2017. I den nya anläggningen räknar man med en försäljning om ca 1 000 bilar per år. Nyetableringen kommer att skapa uppskattningsvis 20 nya arbetstillfällen.

Björkmans Bil på Erikslund innebär en totallösning för Kia-kunden i en 3.500 kvadratmeter stor anläggning med showroom för nya bilar, utställningshall för begagnade bilar, diagnoshall och en toppmodern serviceverkstad. Byggd enligt Kias globala Red Cube-koncept är kapaciteten anpassad för framtiden; fler nya bilmodeller, ökad försäljning och allt fler Kia-bilar som ska in på regelbunden service.

Hösten börjar närma sig och vi söker nu personal till den toppmoderna anläggningen. Här nedan kan de se vilka tjänster vi söker.

Missa inte chansen att få arbeta med ett av Sveriges främsta bilmärken, i en Kia-anläggning i världsklass på det mycket populära handelsområdet Erikslund i Västerås.

 Publicerad: 2017-04-01