Nya Jeep Compass

Utforska alla möjligheter

Tradition möter innovation i helt nya Jeep Compass med en ny version av de legendariska detaljerna som gett märket ikonstatus. Följ de eleganta aerodynamiska linjerna där varje detalj räknas, från den obrutna kromlisten som binder samman glasytorna till den klassiska grillen. De nya spännande LED-strålkastarna ger formerna liv.

ATTRAKTIV EXTERIÖR

En aggressiv och sofistikerad profil som står ut från mängden. Den aerodynamiska formgivningen har gett Jeep Compass en självsäker framtoning. Det svarta taket som finns som tillval samt kromlisten som dramatiskt sveper runt sidorna och aktern gör det lätt att känna igen den nya suven. Det har aldrig varit enklare att få uppmärksamhet än i nya Jeep Compass.

OÖVERTRÄFFAD FYRHJULSDRIFT

En kombination av oöverträffad framkomlighet med branschledande, avancerade och bränslesnåla drivlinealternativ gör nya Jeep Compass till den mest ändamålsenliga kompaktsuven på marknaden. Välj mellan en bensinmotor och två dieslar. Jeep-bilarnas legendariska terrängegenskaper har förbättrats ytterligare med ett par nya avancerade permanenta fyrhjulsdriftsystem som kan fås på beställning och som ger kunderna det ingen annan kompaktsuv kan.

 

Prisexempel:

Ny Jeep Compass
Longitud | 2,0 Multijet 140hk 4×4

Nu: 275 900kr

 

Välkommen in och provkör!

Björkmans Bil, din Jeep-återförsäljare i Västerås
Vi finns på Tunbytorp i Västerås.

Öppettider Tunbytorp, Västerås:
Måndag – Fredag: 09.00-18.00
Lördag: 11.00 – 15.00
Söndag: StängtPublicerad: 2017-03-08