Vår Verkstad

Hos Björkmans Bil:s verkstad tar våra välutbildade mekaniker/tekniker hand om dig och din bil. När vi säger välutbildade, då menar vi det. För varje ny bilmodell som kommer ut på marknaden utbildas våra mekaniker/tekniker på hur vi skall serva och reparera just din bil. Det ger oss förutsättningar för att du som kund skall få en så snabb och korrekt reparation som möjligt.

Vi har specialistkunskap på flera märken, bland annat: Kia, Saab, Opel, Peugeot, Chevrolet, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Chrysler, Lancia och Abarth. Genom vårt MECA-koncept har vi också möjlighet att serva alla bilar.

Vårt mål och idé är att du som kund skall känna dig trygg och väl omhändertagen när du lämnar din bil hos oss. Vi följer alltid MRF:s riktlinjer och villkor samt vi köper våra originaldelar direkt från fabrikanten (som en gång tillverkade och provade ut delarna till din bil), allt för att inte tumma på din säkerhet och kvalité.

Vi har även ett tätt samarbete med våra lokala fordonsutbildningar med utbildade handledare i huset, vilket gör att vi stärker framtidens mekaniker.

Hos Björkmans Bil utför vi:

– Service & Reparation

– Felsökning & Diagnos

– Motor & Växellåda

– AC & Fyrhjulsmätning

– Snabbverkstad

– Däckverkstad

– Leverans & Utrustning

– Tvätt & Rekond

– Rutbyte & Stenskottsslagning

 Utbudet kan skilja sig lokalt, men vi förmedlar gärna tjänsten om den inte finns i huset.