Jämför bilar

Vi firar 5 år på Erikslund

Välkommen på 5-årsjubileum hos Björkmans Bils Kia-anläggning på Erikslund i Västerås.

Den 11 november 2017 invigdes Björkmans Bils nybyggda Kia-anläggning på Erikslund i Västerås. Nu firar anläggningen 5 år och Björkmans Bil bjuder in till en jubileumsmånad fylld av unika invigningskampanjer.

Välkommen in och ta del av vårt jubileum!

Jubileumskampanj
Värdecheck 20.000 kr
ingår vid köp av ny Kia

Det finns många saker att tänka på vid ett bilköp. Bland annat vilka tillbehör som passar din nya bil. Under vår jubileumsmånad får du välja tillbehör till ett värde av 20.000 kr, om du köper en ny Kia. Värdechecken kan användas på utvalda Kia Original-tillbehör som exempelvis vinterhjul, dragkrok, motorvärmare, bagagerumsmatta eller cykelhållare.

Välkommen in och träffa vårt starka säljteam!

Snabb leverans

Under vårt 5-årsjubileum har du möjlighet att köpa en helt nya Kia, med leverans innan årsskiftet. Vi har ett brett sortiment med laddhybrider, hybrider och bensinbilar för snabb leverans.

Så passa på att besöka oss fram till 30 november och hitta din nästa Kia hos oss. Välkommen in och fira jubileum på Erikslund.

 

Jubileumskampanjer på alla Kia Originaltillbehör

Passa på att extrautrusta din Kia, för att ge dig optimala förutsättningar inför vinterns alla äventyr. Under vår jubileumsmånad, 1-30 november, har vi kampanjpriser på alla Kia Originaltillbehör.

Välkommen in så hjälper vårt serviceteam dig att hitta tillbehör som passar din Kia!

Välkommen till Björkmans Bil på Erikslund i Västerås

Björkmans Bil är ett familjeföretag med rötter från 1965 och en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare. Björkmans Bil finns i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås (Erikslund) och Örebro. Nu firar bolaget 5-årsjubileum för sin Kia-anläggning på Erikslund i Västerås med jubileumsmånad under hela november.

– Vi hälsar alla hjärtligt välkomna in till oss! Vi är tacksamma för att så många valt att bli kunder hos oss de senaste fem åren. Funderar du på att bli en del av Kia-familjen? Välkommen in till oss för att upptäcka ett attraktivt och ett brett modellprogram av elbilar och plug-in hybrider. Vi hjälper vi dig att hitta en Kia som passar dig och dina behov, avslutar Jonny och Thomas.

Intresserad av en ny Kia?

Är du intresserad av en ny Kia och vill veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.
  Dags att boka service?

  När du lämnar in din Kia till Björkmans Bils verkstad på Erikslund i Västerås hjälper vårt serviceteam dig och din bil. Vi använder endast Kia Originaldelar som är tillverkade i samma fabriker som din bil. Dessutom är våra servicetekniker utbildade och kommer att ge din Kia bästa möjliga omsorg.

  Ring oss gärna på 021 – 480 49 20 för att boka en tid eller boka online nedan.

  Boka service online

  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 165 medarbetare och omsätter drygt 1 miljard kronor. Vi hjälper ca 4500 kunder att köpa bil och tar hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil

  1965 öppnade Björkmans Bil sin första anläggning i Västerås. Nu finns bolaget på sju orter i Västmanland, Dalarna och Örebro Län.

   

  Erbjudandena gäller vid ordertecknade av en ny Kia i samband med Kia Finans t.o.m. 30 november, med registrering senast 31 december 2022 eller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med
  andra kampanjer, rabatter eller företagsavtal. Värdechecken ingår vid köp av någon av dessa bilar och kan nyttjas på utvalda tillbehör i samband med köp av en ny Kia, värde upp till 20 000 kr. Läs mer
  om våra kampanjer på www.bjorkmansbil.se. Med reservation för eventuella tryckfel.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar