Jämför bilar

Helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid.

Kia Sportage är tillbaka och lanseras nu som Plug-In Hybrid, med en räckvidd upp till 70 km på el. Sportage är en rymlig, fyrhjulsdriven SUV, lämpad för såväl pulserande storstadskörning som äventyr ute i det fria. Upptäck helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid och livet med fyrhjulsdrift.

Modern körning i sitt esse.

Digitala bekvämligheter som dubbla 12.3” välvda panoramaskärmar kombineras med trygga säkerhetsfunktioner som bland annat Blind Spot Monitor, vilket är en kamera som ger dig en video av dödavinkeln i det digitala klustret. Det adaptiva chassit i helt nya Sportage Plug-In Hybrid GT Line säkerställer en dynamisk och bekväm körupplevelse. Den sportiga läderratten, växelväljaren ”shift-by-wire” och den stilrena mittkonsolen adderar till den sköna känslan som omedelbart infinner sig i helt nya Sportage.


Mer plats för intryck.

Kia Sportage har blivit större. Den luftiga kupén har ett utökat benutrymme för passagerare vilket ger en bekvämare resa. Kia Sportage Plug-In Hybrid har ett lastutrymme på hela 1715 med nedfällda säten. Dessutom kan ryggstödet fällas 40:20:40, vilket skapar mer plats för dina intressen med en uppsjö av Kia Originaltillbehör – cykelhållare, elektriskt fällbar dragkrok och mycket mer.


Vilken Sportage passar dig?

Två helt nya versioner

Helt nya Kia Sportage kommer i olika utföranden med starka, responsiva och effektiva drivlinor. Hybriden passar dig som inte har möjlighet att ladda hemma och behöver dra tunga släp. Med Plug-In Hybriden får du en bil med låga driftkostnader, som är ett bättre val för din plånbok och för naturen.

Nya Kia Sportage Plug-In Hybrid

 • 1.6 T-GDi Plug-In Hybrid
 • Fyrhjulsdriven (AWD)
 • 6-växlad automatlåda
 • Batterikapacitet: 13,8 kWh
 • Räckvidd upp till 70 km
 • CO2: 25g/km
 • 265hk (kombinerat)
 • Rek pris fr. 469 900 kr
Privatleasing från 5 795 kr/mån

Nya Kia Sportage Hybrid

 • 1.6 T-GDi Hybrid
 • Fyrhjulsdriven (AWD)
 • 6-växlad automatlåda
 • Dragvikt: 1650 kg
 • Batterikapacitet: 1.49 kWh
 • Koldioxidutsläpp: 146g per km
 • 230hk (kombinerat)
 • Rek. pris fr. 406 100 kr
Privatleasing från 5 395 kr/mån

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du beställa redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

  Välj närmaste anläggning

  Meddelande

  Uppkopplade tjänster

  Ta del av uppkopplade tjänster med Apple CarPlay, Android Auto och Kia Connect i helt nya Kia Sportage. Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du även kan planera din resa i mobilen, för att sedan öppna resan i bilens navigation.

  Läs mer om Kia Connect


  100 procent laddbart till 2024

  Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra på el. Idag är 82 % av de bilar Kia säljer i Sverige laddbara. Kia har det lägsta genomsnittliga CO2-utsläppen (35 gram/km), jämfört med totalmarknaden (75 gram/km), av de bästsäljande bilmärkena i Sverige. Men Kia nöjer sig inte där. Målet är att sälja 100 % laddbara bilar 2024.

  Läs mer


  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller på Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Gäller tills din bil fyllt 7 år eller rullat 15 000 mil. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande.

  Läs mer

  Kia Sportage Hybrid: Erbjudandet gäller bilar som ordertecknas senast 10 februari, med reservation för slutförsäljning. Bränsleförbrukning blandad körning Sportage Hybrid 6,4 l/100 km; CO2-utsläpp 146 g/km enligt körcykeln WLTP. Kia Sportage Plug-In Hybrid: Erbjudandet gäller bilar som ordertecknas senast 31 mars som registreras senast 30 juni 2022, med reservation för slutförsäljning. Bränsleförbrukning blandad körning Sportage Plug-In Hybrid 1,1 l/100 km, CO2 25 g/km enligt körcykeln WLTP. Kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. ***Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Rörlig ränta. Max körsträcka 3 000 mil. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Sedvanlig kreditprövning. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Försäljningsstatistik: Vroom Q1, 2022. Med reservation för eventuella felskrivningar.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar