Jämför bilar

Inbytestestare sökes till Björkmans Bil Erikslund

Björkmans Bil Erikslund i Västerås växer och söker nu en Inbytestestare! Är du strukturerad i ditt arbete och trivs med ordning och reda? Drivs du av att hitta lösningar och tycker om att vara noggrann? Är du positiv med ett brinnande intresse för bilars skick och kondition? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Varje år omsätter vår anläggning på Erikslund ca 500 begagnade bilar och i samband med att bilen köps in till oss så bokas bilen in för ett inbytestest, vilket kommer bli ditt främsta ansvar.

I rollen som inbytestestare kommer du vara en viktig länk mellan bilförsäljningen och serviceverkstaden, så att bilen efter genomfört inbytestest och inköp går igenom flödet med eventuella reparationer och servicearbeten.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att utföra inbytestester. Testerna utföres i flera steg där du kontrollerar fordonets aktuella skick genom okulär besiktning, fotografering, provkörning och diagnosavläsning.

I samband med inbytestestet kommer du ta fram kostnadsförslag för eventuella brister och fel som behöver åtgärdas inför kommande försäljning. Testerna kommer att dokumenteras och redovisas digitalt för både kunden och bilförsäljningen, även serviceavdelningen kommer ta del av materialet.

Dessutom kommer du att hjälpa både serviceverkstaden och försäljningen med andra uppgifter som exempelvis enklare servicearbeten, tillbehörsmontering, hjulskiften, ankomstkontroll av nya bilar med mera.

Hos oss får du arbeta med ett av Sveriges främsta Kia-team, som brinner för att ge våra besökare bästa möjliga kundbemötande. Tillsammans med både försäljningen och serviceverkstaden tar du hand om planeringen så att testschemat följs enligt plan för att ge kunden en bra totalupplevelse hos oss.

Vem är du?

För att lyckas i rollen så ser vi gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som inbytestestare, bilmekaniker eller servicetekniker.

Som person är du positiv och kommunikativ med ett brinnande intresse för att hitta och lösa problem. Du är noggrann, strukturerad och uppskattar att ha rutiner och processer att jobba efter. Du är stresstålig, flexibel och kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder och du är beredd att göra det där lilla extra för att göra dina kunder nöjda.

Du trivs med att arbeta med människor och teknik. Då mycket av arbetet görs via datorn så krävs god datavana. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbeta i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

 • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbete med Kia – ett av branschens snabbast växande varumärken.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bra personalförmåner

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  Kontaktuppgifter

  Dokument
  Godkända filtyper är word, pdf, powerpoint och ODT/OGG

  CV

  Personligt brev  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar