Jämför bilar

Kia Niro EV – Vår populära elbil.

Nu privatleasing från 5.995 kr/mån

Kia Niro EV är en favorit bland elbilar, och den senaste uppdateringen har gjort den ännu mer imponerande. Med en särpräglad design, imponerande räckvidd på upp till 460 km och en rad innovativa funktioner, är Kia Niro EV ett utmärkt val för miljömedvetna bilentusiaster.

Den nya interiören är utrustad med Multi Mode Touch Display, vilket gör det intuitivt att växla mellan funktioner med en enkel beröring, samt dubbla 10,25”-pekskärmar för en förstklassig användarupplevelse. Sammanfattningsvis är det en bil som kombinerar funktionell design, teknik och hållbara material, med en känsla inspirerad av naturen.

Privatleasing från 5.995 kr/mån - Läs mer här >>

Distinkt design

Kia Niro är en rymlig bil som utmärker sig med sin stilrena och minimalistiska design. Den kombinerar den senaste tekniken med hållbara material och inspirerande naturliga element. Du kan välja mellan olika utrustningsnivåer som erbjuder säten i tyg, en kombination av tyg och konstläder, veganskt PVC-konstläder eller PU-konstläder. De PU-veganska lädersätena är tillverkade av Tencel™, som är en naturlig produkt av eukalyptusträd som ger en extra dimension av naturlig känsla.

De ergonomiskt utformade sätena bidrar till en rymlig känsla, medan den rogivande belysningen, detaljer som dynamiska dörrlister och rymliga förvaringsutrymmen skapar en unik körupplevelse.

Vill du veta mer om Kia Niro EV? Läs mer här.

Den senaste tekniken

Kia Niro är också fullt utrustad med den senaste tekniken. De dubbla högupplösta 10,25-tums skärmarna integrerar både förarinformation och infotainmentfunktioner på ett intuitivt sätt. De skapar också en cinematisk upplevelse som maximerar användarvänligheten och ger möjlighet att enkelt styra navigation, infotainment- och luftkonditioneringens funktioner.


Laddad med positiv energi

Med Vehicle-2-Device-funktionen i den nya Kia Niro EV kan du använda bilen som en strömkälla för att ladda och driva andra elektriska apparater. Det här innovativa tillbehöret ger oändliga möjligheter att upptäcka och utforska världen runt omkring dig.

 


Niro finns också som Plug-In Hybrid

Niro Plug-In Hybrid hade både en elmotor och en bensinmotor på totalt 183 hästkrafter, som är konstruerad för att förbättra bränsleeffektiviteten med hjälp av ny teknik för kylning, låg friktion och effektiv förbränning. Helt nya Kia Niro Plug-In Hybrid är bland annat utrustad med Greenzone Drive Mode som automatiskt skiftar till EV-läget i miljözoner och har en räckvidd på upp till 65 km på el.

Privatleasing från 4.995 kr/mån - Läs mer här >>

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.
  Välkommen in till oss på Björkmans Bil

  Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

  100% laddbart 2024.

  När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart 2024.

  Källa: Vroom, jan-sep 2022

  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

  Läs mer om 7-års nybilsgaranti

   

  Erbjudandet gäller ordertecknade bilar t.o.m. 30/6-2023, begränsat antal.
  Energiförbrukning blandad körning Kia Niro EV; 15,7 kWh/100 km, CO2 0 g/km, enligt körcykeln WLTP. * Kia
  Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran,
  uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida
  justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander
  Consumer Bank. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för ev. tryckfel.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar