Jämför bilar

Mekaniker med däckansvar till Erikslund

Björkmans Bil Erikslund, som säljer och servar Västerås största bilmärke Kia, växer och söker nu efter en mekaniker som vill ta ansvar för vårt nybyggda och moderna däckhotell.

Är du en noggrann och strukturerad mekaniker? Är du driven, positiv och har ett högt engagemang i ditt arbete? Tycker du om att ta ansvar och vill arbeta med den senaste tekniken, i toppmoderna lokaler, med ett serviceteam som verkligen brinner för Kia?

Då är det här en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter
Som mekaniker hos oss på Erikslund utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du får möjligheten att arbeta med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du arbetar med grundläggande underhållsarbete från Kia:s breda serviceutbud och Kia:s 7 åriga garantiprogram, så som Kia Originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar.

I din roll som mekaniker är du även däckansvarig för vårt nybyggda däckhotell. Du ser över att logistiken fungerar och ser till så att hjulskiftarna får den hjälp och stöttning de behöver under däcksäsongerna.

Du ingår i ett av Sveriges främsta Kia-serviceteam som består av sju servicetekniker och mekaniker, fem servicerådgivare, en reservdelsansvarig, en garantiansvarig och vår servicechef. Tillsammans tar ni hand om dagens planering och stöttar varandra för att ge kunden en bra totalupplevelse hos oss.

Vem är du?
Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som servicetekniker/mekaniker/fordonstekniker. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs goda datakunskaper samt en mycket god digital förståelse. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad och har hög arbetsmoral vilket gör att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du trivs också med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbeta i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi värdesätter våra medarbetare högt och de är viktigast för vår gemensamma framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla samt individuell utveckling.

Ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med Friendly HR. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Elin Tiger Mårtensson 0735-370807. Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här

Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås. Under sommaren 2022 inviger vi vår nya Kia-anläggning i Örebro och då kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.

Läs mer om Björkmans Bil
Dina sparade bilar.
Jämför bilar