Jämför bilar

Helt nya Kia Niro EV

– laddad med positiv energi.

Under det första halvåret 2022 var Kia e-Niro Sveriges mest sålda elbil och nu har vi haft premiär för efterföljaren – nya Kia Niro EV. Det helt nya utförandet av den populära elbilen innefattar ny, distinkt design, en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner.

Helt nya Kia Niro finns även som hybrid och plug-in hybrid.

Inspirerande och rymlig interiör

Nya Kia Niro är en rymlig crossover och är fulladdad med den senaste tekniken. De dubbla, högupplösta 10,25″-skärmarna innehåller både förarinformation- och infotainmentfunktionerna på ett intuitivt sätt. De ergonomiskt utformade sätena bidrar till den rymliga känslan, och den rogivande belysningen i kombination med detaljer som dynamiska dörrlister och rymliga förvaringsutrymmen skapar en unik körupplevelse i helt nya Kia Niro.

Niro har vuxit åt alla håll vilket ger större exteriörmått och längre axelavstånd. Det innebär en rymligare insida vilket märks i baksätet som fått större benutrymme. Även bagageutrymmet har blivit större, Kia Niro Hybrid rymmer 451 liter medan Niro Plug-In Hybrid rymmer 348 liter och Niro EV rymmer 495 liter (inräknat en ”frunk” på 20 liter under motorhuven).

Privatleasing från 4.795kr/mån

Den senaste tekniken.

Nya Kia Niro EV är en energikälla var du än befinner dig, som en stor mobil powerbank. Tack vare funktionen Vehicle-2-Device som låter dig ladda och driva andra elektriska apparater med din Kia som strömkälla, till exempel så kan du använda bilens batteri när du skall ladda upp din elcykel eller för att driva en dammsugare när det är dags att höststäda bilen.


Trygga och bekväma funktioner.

Med helt nya Kia Niro EV får du tillgång till många innovativa funktioner. Den smarta fjärrstyrda parkeringsfunktionen låter dig parkera din Niro även när du är utanför bilen, med ett enkelt tryck på bilnyckeln. Highway Driving Assist underlättar genom att hålla dig centrerad i körfältet och på ett tryggt avstånd till bilen framför.

Nya Kia Niro har massor av tekniska funktioner, där några är Autobroms vid vänstersväng, autobroms vid backning, head up-display, trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning.


Modern design från alla vinklar.

Kia Niro EV är lika imponerande bakifrån som framifrån. Den bakre stötfångaren har en modern look som kompletterar fronten och förstärker den aerodynamiska designen. De vertikala LED-bakljusen i Boomerang-stil och Heartbeat-reflektorer ger Kia Niro EV ännu mer karaktär.

 


Vilken Niro passar dig?

Tre elektrifierade drivlinor

Helt nya Kia Niro kommer i tre olika utföranden med elektrifierade och effektiva drivlinor. Hybriden passar dig som inte har möjlighet att ladda hemma, men ändå vill köra elektrifierat. Med Plug-In Hybriden får du en bil med låga driftkostnader, som är ett bättre val för din plånbok och för naturen. Nya Kia Niro EV ger dig lång räckvidd på el och utsläpps fri körning.

Niro Hybrid

Har en elmotor på 32 kW (44 hk) som arbetar tillsammans med en 1,6 GDI-bensinmotor på 105 hästkrafter. Tillsammans genererar de 141 hästkrafter som via en sexväxlad dubbelkopplingslåda når framhjulen.

Privatleasing från 4.795 kr/mån

Pris från 341.400 kr

Läs mer om Kia Niro Hybrid

Niro Plug-In Hybrid

Kombinerar 1,6-liters GDI-bensinmotorn med en ny starkare elmotor på 62 kW som tillsammans levererar 183 hästkrafter. Batteriet har vuxit till 11,1 kWh (jmf med tidigare 8,9 kWh) och preliminär räckvidd anges till upp till 65 kilometer på en laddning.

Privatleasing från 5.295 kr/mån

Pris från 419.900 kr

Läs mer om Kia Niro Plug-In Hybrid

Niro EV

Har en elmotor på 150 kW och 255 Nm i maximalt vridmoment och batteriet på 64,8 kWh ger en räckvidd på upp till 460 kilometer enligt preliminära siffror. Med snabbladdning under optimala förhållanden tar det 43 minuter för att ladda batteriet från 10-80%.

Privatleasing från 6.995 kr/mån

Pris från 530.500 kr

Läs mer om Kia Niro EV

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du beställa redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.
  Kia Connect

  Med Kia Connect behöver du inte sitta i bilen för att styra bilens uppkopplade tjänster. Du kan bland annat öppna och stänga bilen utan din bilnyckel. Nytt är att du via appen även kan få guidning den sista biten fram till ditt mål, efter att du parkerat bilen.

   


  Ladda hemma och längs vägarna

  Med Kia Charge har du tillgång till Ionitys stora och kontinuerligt växande laddnätverk i hela Europa. Utöver att du lätt kan hitta en laddstation är även betalningsprocessen sömlös, och all Kia Charge-laddning kompenseras med el från vindkraft.


  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande.

  Läs mer om 7-års nybilsgaranti

   

  Bränsleförbrukning blandad körning Kia Niro Hybrid 4,4 – 4,6 l/100km; C02-utsläpp 101 – 105 g/km, Kia Niro Plug-In Hybrid 0,8 – 0,9 l/100km; C02-utsläpp 19 – 22 g/km och Kia Niro EV Energiförbrukning; 15,7 kWh/100 km, CO2 0 g/km, enligt körcykeln WLTP. Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 10 februari 2023 eller så långt lagret räcker, kan ej komb. med andra rabatter eller företagsavtal. *Privatleasing: 36 mån, uppläggnings- & adminavg. tillkommer. Rörlig ränta. Max körstr. 1000 mil/år. Onormalt slitage & övermil debiteras. Sedvanlig kreditprövning. Finansiering via. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. Lokala prisavvik. kan förekomma. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Försäljningsstatistik: Vroom Q1-Q2 2022. Med reservation för ev. skrivfel.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar