Jämför bilar

Biladministratör sökes till Björkmans Bil

Björkmans Bil växer och vi söker nu efter en biladministratör/ekonom till vårt huvudkontor på Erikslund i Västerås. Vi söker dig som vill jobba i toppmoderna lokaler hos en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar.

Vem är du?
Vi letar efter en medarbetare som gillar struktur, ordning och som alltid har en god servicenivå gentemot kollegor och leverantörer. Vidare tror vi att du som person är noggrann, har ett gott sinne för siffror och kan arbeta i ett högt tempo. Ditt öga för detaljer i kombination med ett gott samarbete gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Vi ser även att du bör vara flexibel och kan tänka dig att utföra andra arbetsuppgifter för att stötta resten av teamet på huvudkontoret vid arbetstoppar. T ex kontoavstämningar och betalningar. Ditt team kommer bestå av tre biladministratörer samt två på ekonomi.

Vi ser att du som söker arbetat med administration där erfarenhet från bilbranschen är meriterat, men inte ett krav. Du är van vid datorer och har lätt att förstå nya system och program. Vårt affärssystem är Kobra. Du bör vara mycket flexibel, ordningssinne, ha bra telefonvana och god förmåga till både enskilt arbete och samarbete.

Du är flytande i svenska språket och vidare bör du ha mycket god vana och kompetens när det gäller att arbeta i Excel och resterande Office-paketet. Redovisningskunskaper är meriterande.

Arbetsuppgifter
Som biladministratör kommer du att arbeta med all dokumentation som ska utföras efter att en bil ankommer till oss fram till den levererad/registrerad på kund. Vilket innefattar bland annat upprättande av köp- och finansieringsavtal, registrera ägarbyten, hantera hemkomna och levererade bilar, stödansökan, försäkringsärenden samt diverse vidarefakturering. Du tycker om att ha kontakt med många kollegor då telefonsupport med våra säljare är en mycket viktig del inom tjänsten. Tillsammans tar ni er an dagens arbetsuppgifter och stöttar varandra för att ha struktur och ordning.

Din närmsta chef är ekonomichefen för bolaget.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på vårt huvudkontor på Erikslund i Västerås, som ligger på ett av Sveriges främsta handelsområden. Du kommer arbete i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;

 • Heltidstjänst 100%. Tillträde snarast
 • Bli del av ett härligt gäng
 • Bra personalförmåner

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  CV

  Personligt brev  Vårt team på ekonomi/biladministration hjälper våra anläggningar Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Örebro och Erikslund, Västerås. Vår anläggning i Örebro invigdes 1 augusti 2022 och följer de senaste riktlinjerna från Kia.

  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 165 medarbetare och omsätter drygt 1 miljard kronor. Vi hjälper ca 4500 kunder att köpa bil och tar hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar