Jämför bilar

Vi söker 36 medarbetare till Björkmans Bil Örebro

Under sommaren 2022 kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter 36 nya medarbetare som vill vara med på en spännande resa, där du har chansen att bygga upp och forma ett av Sveriges bästa Kia-team.

Björkmans Bil Örebro kommer att erbjuda en totallösning för Kia-kunden med showroom för nya bilar, utställningshall för begagnade bilar, däckhotell och en toppmodern serviceverkstad. Den nya anläggningen blir utformad efter Kias senaste riktlinjer som är anpassat för framtiden, vilket innefattar flera nya elektrifierade bilmodeller, mobilitetslösningar och ökad försäljning och allt fler Kia-bilar i behov av regelbunden service av en auktoriserad Kia-verkstad. Läget nära E18 med placering i shoppingområdet Boglundsängen, är strategiskt viktigt för Kias närvaro i Örebro.


Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Läs mer om Björkmans Bil
Dina sparade bilar.
Jämför bilar