Jämför bilar

Rekondare till Björkmans Bil Örebro

Under sommaren 2022 kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter en Rekondare med stor erfarenhet av bilvård. Vi söker dig som noggrann, punktlig och vill vara med i vårt nya rekondteam i vår nya moderna anläggning.

Arbetsuppgifter

Som Rekondare är dina främsta arbetsuppgifter att ha koll på planeringen och arbeta med allt från inre och yttre tvätt till större poleringar, rekonditionering och nybilshantering. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på både serviceverkstaden och bilförsäljningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med rekond/tvätt/bilvård. Du arbetar strukturerat och är duktig på att hantera stressade situationer. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska. Har du arbetat med lackskydd, montering av bildekaler eller andra bilrelaterade tjänster är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

För att klara arbetet krävs att du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter. Du är duktig på att kommunicera och du har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats i vår nya Kia-anläggning på Boglundsängen, som har en stor naturlig ström av kunder. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste Kia-anläggning, med personal som brinner för Kia. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2021 är ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner

Ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med Friendly HR. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Elin Tiger Mårtensson 0735-370807. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Kia är det mest sålda bilmärket på alla våra orter, vilket gör Björkmans Bil till det bilföretag som registrerar flest nybilar lokalt på våra orter. Under 2021 har Björkmans Bil sålt ca 1500 nya Kia, varav 77% har varit laddbara bilar i form av en elbil eller Plug-In Hybrid.

Dina sparade bilar.
Jämför bilar