Jämför bilar

Rekondare till Björkmans Bil Erikslund

Björkmans Bil Erikslund växer och vi söker nu efter en rekondare med stor erfarenhet av bilvård/rekond till en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar som invigdes i november 2017. Vi söker dig som noggrann, punktlig och vill vara med i ett starkt rekondteam i vår toppmoderna anläggning.

Arbetsuppgifter:

Som Rekondare är dina främsta arbetsuppgifter att ha koll på planeringen och arbeta med allt från inre och yttre tvätt till större poleringar, rekonditionering och nybilshantering. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på både serviceverkstaden och bilförsäljningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med rekond/tvätt/bilvård. Du arbetar strukturerat och är duktig på att hantera stressade situationer. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska. Har du arbetat med lackskydd, montering av bildekaler eller andra bilrelaterade tjänster är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

För att klara arbetet krävs att du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter. Du är duktig på att kommunicera och du har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbeta på en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Kia – Sveriges tredje största bilmärke för femte året i rad. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

 • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bra personalförmåner

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  CV

  Personligt brev  Varmt välkommen att skicka in din ansökan hälsar vår tf. Försäljningschef Heresh Karim

  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Under sommaren 2022 inviger vi vår sjunde Kia-anläggning i Örebro och då kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt en miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar