Jämför bilar

Säljare till Björkmans Bil Örebro

Den 1 augusti invigdes Björkmans Bils nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Nu söker vi efter Örebros bästa Säljare till Sveriges modernaste Kia-anläggning. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb där du får chansen att representera Kia – Sveriges tredje största bilmärke.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Kias breda modellprogram, samt begagnade bilar av alla märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privat- /företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter, tillval och finansieringslösningar, både i hallen samt via telefon och mail. Kia-teamet hjälps gemensamt åt att hålla vårt moderna Kia-showroom i skick och se till att alla kunder möts av en trevlig atmosfär.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet som Säljare och har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av bilförsäljning eller företagsförsäljning är det mycket meriterande. Du är social, ansvarstagande och ser alltid till att kunden får ett trevligt och professionellt bemötande när de besöker oss. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper

Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål, ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats i vår nya Kia-anläggning på Boglundsängen, som har en stor naturlig ström av kunder. Du kommer att arbeta i Sveriges modernaste Kia-anläggning, med personal som brinner för Kia. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

 • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2022 var ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bra personalförmåner
 • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön.

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  Kontaktuppgifter

  Dokument
  Godkända filtyper är word, pdf, powerpoint och ODT/OGG

  CV

  Personligt brev  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar