Jämför bilar

Sprid trygghet – inte virus.

Som du känner till påverkar Coronaviruset (Covid-19) hela vår omvärld och vi på Björkmans Bil följer utvecklingen av viruset noggrant. Vår inställning är att vi alla har ett stort ansvar för att minska smittspridningen och öka tryggheten för våra vänner, medarbetare och familjemedlemmar.

I dessa tider är din bil inte bara ett transportmedel, utan är en trygghet i vardagen. Rullar din bil som den skall kan du på ett tryggt sätt ta dig till affären, hemmet och arbetet. Det är därför du skall ta hand om din bil och fortsätta ge den bästa möjliga omsorg. För att bibehålla din bils kvarvarande nybilsgaranti, köregenskaper och komfort behöver du serva den enligt servicebokens instruktioner och självklart hjälper vi på Björkmans Bil dig.

”Sprid trygghet! – inte virus.” är ett trygghetspaket som innehåller flera extraordinära hjälpmedel, som skall göra ditt besök hos oss så tryggt som möjligt.


Vårt Trygghetspaket innehåller:

Tillgänglighet – vi har öppet som vanligt

Vi tror att den största faktorn till trygghet är tillgänglighet och att sprida ut besöken under längre tid, därför har vi öppet precis som vanligt på alla våra anläggningar. För att se våra öppettider och kontaktuppgifter klicka nedan. Skulle vi behöva förändra våra öppettider kommer detta meddelas på hemsidan och våra lokala Facebook-sidor.

Tryggt servicebesök

Vi har tagit fram flera hjälpmedel för att du som kund skall känna dig trygg hos oss. När du lämnar in din bil kan du använda våra nyckelinkast som finns utanför våra entréer. Då behöver du inte komma in till oss för att lämna bilen och när du sedan hämtar den kan vi sköta det utanför anläggningen. Dessutom kan du som är i riskgruppen välja att betala helt digitalt via Swish, vilket även gör din betalning beröringsfri.

Vi har även handsprit tillgängligt, desinficerar ytor och har plexiglasskydd vid vår servicedisk och våra säljkontor, detta för att skapa en trygg miljö för dig och våra medarbetare. Vi desinficerar dessutom din bil innan och efter utfört arbete, för att säkerställa en smittfri miljö för våra medarbetare och dig som kund.

Räntefri delbetalning upp till 12 månader

Detta är ingen nyhet från vår sida, men har blivit populärt att använda under pandemin. Vi erbjuder räntefri delbetalning upp till 12 månader när du servar din bil hos oss. Vi hjälper dig med din ansökan, kontakta oss gärna för mer information.

Hämta/lämna-service

Är du i riskgrupp och vill serva din bil? Då kan du få din bil hämtad eller lämnad i samband med service. Björkmans Bil kommer i möjligaste mån att erbjuda dessa tjänster inom närområdet till våra anläggningar, kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta en lösning.

Hemleverans av din nya bil och upphämtning av din inbytesbil

Vi kommer i möjligaste mån att erbjuda dessa tjänster inom närområdet till våra anläggningar, kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta en lösning.

Sist, men inte minst:

  • Björkmans Bil välkomnar dig precis som vanligt, men tar inte i hand och håller avstånd.
  • Vi följer utvecklingen noggrant och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Vi litar på att alla våra besökare tar ett eget ansvar och inte väljer att besöka oss om man känner sig sjuk.
  • Vi säkerställer att vår personal är frisk och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring detta.
Dina sparade bilar.
Jämför bilar