Jämför bilar

Dags att byta till en laddbar bil?

Värdecheck 20.000 kr
ingår vid köp av ny laddbar Kia

Det finns många saker att tänka på vid ett bilköp. Bland annat vilka tillbehör som passar din nya bil. Fram till sista april får du välja tillbehör till ett värde av 20.000 kr, om du köper/privatleasar en ny laddbar Kia, via Kia Finans. Värdechecken kan användas på utvalda Kia Original-tillbehör som exempelvis vinterhjul, dragkrok, motorvärmare, bagagerumsmatta eller en takbox.

Välkommen in och upptäck våra fulladdade vintererbjudanden!

Vintererbjudande

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En säker, populär och laddbar familjekombi med uppkopplade tjänster. Lastutrymmet på maximalt 1 506 liter ger plats för all packning på den längre vinterresan. Räckvidden är upp till 50 km på el.

Värdecheck 20.000 kr ingår

Privatleasing från 4.495kr/mån

Vintererbjudande

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Inspireras till fulladdade vinterupplevelser med Kia Sportage Plug-In Hybrid –  en fyrhjulsdriven SUV med en räckvidd på upp till 70 km på el. Det generösa lastutrymmet på maximalt 1 715 liter gör Kia Sportage Plug-In Hybrid till en möjliggörare för vinterns alla upplevelser.

Värdecheck 20.000 kr ingår

Privatleasing från 5.795kr/mån

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du beställa redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

  Välj närmaste anläggning

  Meddelande

  Välkommen in till oss på Björkmans Bil

  Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

  Större frihet med Kia Privatleasing 12-36 månader.

  Kia Privatleasing 12-36 månader är en privatleasing som följer dina behov. Privatleasa en Kia med mer flexibilitet, och upplev den laddbara friheten i 12-36 månader, så länge det passar dig.

   

  Läs mer om Kia Privatleasing 12-36 månader

  100% laddbart 2024.

  När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart 2024.

  Källa: Vroom, jan-sep 2022

  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

  Läs mer om 7-års nybilsgaranti

   

  Värdecheck ingår vid orderteckning av ny laddbar Kia i samband med Kia Finans t.o.m. 30/4, registrering senast 30/4, eller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra kampanjer, rabatter eller företagsavtal. Värdechecken kan nyttjas på utvalda tillbehör i samband med köp av en ny laddbar Kia, värde upp till 20 000 kr. Privatleasingerbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 30 april med registrering senast 31 juli 2023, med reservation för slutförsäljning och kan ej komb. med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning Sportage Plug-In Hybrid 1,1 l/100 km, CO2-utsläpp 25 g/km enligt WLTP. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid 1,3–1,5 l/100 km, CO2-utsläpp 29–33 g/km enligt körcykeln WLTP. * Kia Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för ev. tryckfel.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar