Vad innebär Service?

De flesta vet att man byter olja och filter när bilen lämnas in vid servicetillfället, men i alla våra servicealternativ går vi alltid igenom bilen fackmannamässigt, för att du skall ha ett så problemfritt bilägande som möjligt. När vi kontrollerar din bil görs det alltid enligt Motorbranschens Riksförbunds riktlinjer och det gäller oavsett om vi ställer in ljus, smörjer bromsar, justerar handbroms med mera.

MRFlNär vi servar din bil gör vi detta alltid med hänsyn vilken bilmodell du har samt vilka rekommendationer din biltillverkare har. Vid vissa serviceintervaller ser din service annorlunda ut och det kan generera tillexempel byte av luftfilter, tändstift med mera. Alla dessa förändringar ger dig som kund bättre bränsleförbrukning och en längre livstid för din bil.

Naturligtvis väljer du som kund själv vad du vill göra för typ av service. Vi har service anpassad för alla, oavsett vilket bilmärke du kör – har du en äldre bilmodell finns det ett specialprogram för att du skall kunna nyttja bilen i många år framöver.

Inom Björkmans Bil utför vi orginalservice på följande märken: Abarth, Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Fiat, Jeep, Kia, Lancia, Mitsubishi, Opel, Peugeot och SAAB. Vi kan även serva andra märken, detta gör vi tillsammans med MECA. Naturligtvis utför vi även verkstadsarbeten på samtliga orter.