Reservdelar och Tillbehör

Hos oss hittar du allt du behöver till din bil, oavsett om det är spolarvätska, motorolja, motorvärmare, extraljus eller originaldelar direkt från fabriken. Med vår 50-åriga erfarenhet, vårt stora produktprogram samt våra väl valda leverantörer lovar vi dig att vi har det du söker efter.

Vi är övertygade om att original reservdelar är det bästa för din bil!

Björkmans Bil är auktoriserad återförsäljare för flertalet varumärken, vilket gör att vi har ett enormt produktutbud av originaldelar. Hos oss hittar du reservdelar, utrustning och tillbehör till just din bil. Vi har allt från minsta specialmutter till gummimattor och takboxar. Allt utprovat för att det skall förhöja ägandet och upplevelsen på din bil.

Vi köper alltid våra originaldelar direkt från fabrikanten som en gång tillverkade och provade ut delarna till din bil. Allt för att inte tumma på din säkerhet och kvalité.

Många oberoende verkstäder och butiker på marknaden hävdar att de säljer dessa delar som att de vore av originalkvalité. Det är dock en sanning med modifikation då dessa oftast är en andrahandsprodukt eller rättare sagt kopior som anser har specificerat produkten enligt fabrikant. Icke original reservdelar är inte perfekt anpassade för din bil och detta i sin tur förkortar livslängden på bilen. Dessutom finns risken att dessa försämrar köregenskaperna och även andrahandsvärdet.

Vi får dagligen leveranser direkt från respektive lager, tveka inte att fråga oss om originaldelar till din bil. Ring eller maila din närmast reservdelsbutik så hjälper vi dig hitta det du söker.