Jämför bilar

5-årsjubileum för Björkmans Bils Kia-anläggning på Erikslund

– Vi firar med unika jubileumskampanjer hela november

Den 11 november 2017 invigdes Björkmans Bils nybyggda Kia-anläggning på Erikslund i Västerås. Nu firar anläggningen 5 år och Björkmans Bil är redo att välkomna kunderna med riktigt fina kampanjer under 5-årsjubileet.

– Under vår jubileumsmånad kommer vi att ha flera kampanjer, både på nya Kia med snabb leverans innan årsskiftet och på Kia originaltillbehör, säger försäljningschef Jonny Lindborg. Vi ser verkligen fram emot att få hälsa alla Kia-ägare välkomna in till oss och hoppas att så många som möjligt vill ta del av vårt jubileum, som pågår hela november.

Se alla våra jubileumskampanjer här >>

Björkmans Bil är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och finns på det populära handelsområdet Erikslund i Västerås. Anläggningens placering i kombination med det personliga bemötandet har varit en stor del av framgången enligt servicechef Thomas Rasmusson.

– Vi minns varmt tillbaka till vår invigningshelg för fem år sedan som blev en stor succé. Erikslund är ett attraktivt område med ett stort antal besökare och det är tydligt att många Kia-ägare väljer att boka en service eller en provkörning hos oss när de har andra ärenden till Erikslund, vilket gjort oss väldigt lättillgängliga. Dagligen träffar vi kunder som besökte oss när vi öppnade dörrarna för första gången, och väljer att komma tillbaka till oss. Det är ett kvitto på att våra kunder tycker det är trevligt att besöka oss och att de får den hjälp de önskar.

Björkmans Bils Kia-anläggning invigdes 11 november 2017, på bilden ser vi hur det såg ut på invigningsdagen.

Inför 5-årsjubileet har Björkmans Bil jobbat extra hårt för att ta fram unika jubileumskampanjer för att fira Kia-anläggningen på Erikslund, berättar Jonny Lindborg.
– Köper du en ny Kia med snabb leverans, under vår jubileumsmånad får du välja tillbehör till ett värde av 20.000 kr med på köpet. Det är en värdecheck som kan användas på utvalda Kia Originaltillbehör som exempelvis vinterhjul, dragkrok, cykelhållare eller varför inte en motorvärmare eller LED-ramp.

Dessutom har Björkmans Bil en jubileumskampanj för dig som redan är en nöjd Kia-ägare, som vill extrautrusta din bil ytterligare.
– Vi har jubileumskampanjer på alla Kia Originaltillbehör, vilket gör att du kan köpa till en dragkrok, takbox, motorvärmare eller en LED-ljusramp för ett jubileumspris. Kom gärna in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt tillbehör till din Kia, säger Thomas.

Se alla våra jubileumskampanjer här >>

Kia-anläggningen på Erikslund har öppet sju dagar i veckan. Detta för att kunderna skall ha möjlighet att besöka anläggningen när de har tid och är lediga.
– Vårt mål är att våra kunder skall uppfatta oss som Sveriges bästa Kia-handlare, och för att lyckas med det är det otroligt viktigt för oss att vi lär känna våra kunder. Våra öppettider med öppet både på lördagar och söndagar har visat sig vara väldigt uppskattade. Under helgen har kunderna tid att besöka oss när de är lediga och de kan provköra i lugn och ro, säger Jonny.

Här kan du se våra öppettider >>

5-årsjubileet kommer att firas under hela november och Björkmans Bil ser fram emot att få träffa både gamla och nya Kia-kunder.
– Vi hälsar alla hjärtligt välkomna in till oss! Vi är tacksamma för att så många valt att bli kunder hos oss de senaste fem åren. Funderar du på att bli en del av Kia-familjen? Välkommen in till oss för att upptäcka ett attraktivt och ett brett modellprogram av elbilar och plug-in hybrider. Vi hjälper vi dig att hitta en Kia som passar dig och dina behov, dessutom med leverans innan årsskiftet, avslutar Jonny och Thomas.

Intresserad av en ny Kia?

Är du intresserad av en ny Kia och vill veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.


  Dags att boka service?

  När du lämnar in din Kia till Björkmans Bils verkstad på Erikslund i Västerås hjälper vårt serviceteam dig och din bil. Vi använder endast Kia Originaldelar som är tillverkade i samma fabriker som din bil. Dessutom är våra servicetekniker utbildade och kommer att ge din Kia bästa möjliga omsorg.

  Ring oss gärna på 021 – 480 49 20 för att boka en tid eller boka online nedan.

  Boka service online

   

  Erbjudandena gäller vid ordertecknade av en ny Kia i samband med Kia Finans t.o.m. 30 november, med registrering senast 31 december 2022 eller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med
  andra kampanjer, rabatter eller företagsavtal. Värdechecken ingår vid köp av någon av dessa bilar och kan nyttjas på utvalda tillbehör i samband med köp av en ny Kia, värde upp till 20 000 kr. Läs mer
  om våra kampanjer på www.bjorkmansbil.se. Med reservation för eventuella tryckfel.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar