Jämför bilar

Fulladdade vintererbjudanden

Dags att byta till en laddbar bil? Nu har Kia lanserat sina fulladdade vintererbjudanden på Kia Sportage Plug-In Hybrid, en fyrhjulsdriven SUV – och Kias populära familjekombi Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid. Vi har bilar i lager för omgående leverans och som alltid ingår metalliclack, rattvärme, navigation och 7 års nybilsgaranti som standard när du väljer en ny laddbar Kia. Dessutom är fordonsskatten låg och ligger endast på 360 kr/år.

Välkommen in och upptäck våra fulladdade vintererbjudanden!

Vintererbjudande

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En säker, populär och laddbar familjekombi med uppkopplade tjänster. Lastutrymmet på maximalt 1 506 liter ger plats för all packning på den längre vinterresan. Räckvidden är upp till 50 km på el.

Privatleasing från 4.495kr/mån

Vintererbjudande

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Inspireras till fulladdade vinterupplevelser med Kia Sportage Plug-In Hybrid –  en fyrhjulsdriven SUV med en räckvidd på upp till 70 km på el. Det generösa lastutrymmet på maximalt 1 715 liter gör Kia Sportage Plug-In Hybrid till en möjliggörare för vinterns alla upplevelser.

 

Privatleasing från 5.795kr/mån

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du beställa redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.
  Välkommen in till oss på Björkmans Bil

  Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

  Större frihet med Kia Privatleasing 12-36 månader.

  Kia Privatleasing 12-36 månader är en privatleasing som följer dina behov. Privatleasa en Kia med mer flexibilitet, och upplev den laddbara friheten i 12-36 månader, så länge det passar dig.

   

  Läs mer om Kia Privatleasing 12-36 månader

  100% laddbart 2024.

  När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart 2024.

  Källa: Vroom, jan-sep 2022

  Ladda hemma och längs vägarna.

  Med Kia Charge har du tillgång till Ionitys stora och kontinuerligt växande laddnätverk i hela Europa. Utöver att du lätt kan hitta en laddstation är även betalningsprocessen sömlös, och all Kia Charge-laddning kompenseras med el från vindkraft.

  Klimatpositiv laddning.

  Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.


  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

  Läs mer om 7-års nybilsgaranti

   

  Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 31 mars med registering senast 30 juni 2022, med reservation för slutförsäljning och kan ej komb. med andra rabatter eller företagsavtal. Bränsleförbrukning blandad körning Sportage Plug-In Hybrid 1,1 l/100 km, CO2-utsläpp 25 g/km enligt WLTP. Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid 1,3–1,5 l/100 km, CO2-utsläpp 29–33 g/km enligt körcykeln WLTP. * Kia Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för ev. tryckfel.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar