Jämför bilar

Vi vill köpa din bil

Är du i tankarna att sälja din bil? Vänd dig till oss så garanterar vi ett snabbt och smidigt bilsäljande, där du får pengarna tryggt insatta på ditt konto. Vi erbjuder dig en säker bilaffär där värderingen av din bil görs marknadsmässigt av vår utbildade personal. Har du en bil idag som du vill sälja? Vi köper den gärna av dig.

Vad är din bil värd?

Kostnadsfri värdering

Hur går det till?

  1. Fyll i din bils registreringsnummer och formuläret ovan.
  2. Välj din bils utrustningspaket för att få en så rättvis värdering som möjligt.
  3. Kontakta din närmaste Björkmans Bil-anläggning för att boka en tid för inbytestest.
    Vi testar din bil för att säkerställa bilens skick och kondition. Dessa tester genomförs av certifierad personal hos oss som testar den efter en teststandard framtagen av Motorbranschens riksförbund. Detta görs både för din skull, men även för att vi ska kunna ge ett slutgiltigt marknadsvärde samt ha en varudeklaration för att kunna sälja den vidare med eventuella garantier.
  4. När vi är överens och är det bara för dig att lämna in din bil till oss och du får pengarna tryggt insatta på ditt konto.
Priserna som visas ovan är ett ungefärligt inbytesvärde. Ett slutgiltigt marknadsvärde och inbytesvärde framtages av certifierad personal hos Björkmans Bil efter bilen har genomgått inbytestest.
Dina sparade bilar.
Jämför bilar