Jämför bilar

Kartuppdatering
– Så funkar det.

Att hålla bilens navigation uppdaterad är avgörande för en smidig och säker körupplevelse. Hos Björkmans Bil gör vi det enkelt för dig att uppdatera kartorna i din Kia med vår lättanvända guidevideo. Se filmen nedan och följ stegen för att säkerställa att du har de senaste kartorna och navigationsfunktionerna tillgängliga.

Besök Kia’s nedladdningssida för Kartuppdateringar

För att komma igång med din kartuppdatering, besök Kia’s officiella nedladdningssida. Där hittar du de senaste uppdateringsfilerna för din specifika bilmodell och årsmodell.

Har du frågor eller behöver hjälp med uppdateringen? Kontakta oss på Björkmans Bil så hjälper vi dig gärna!

Gå till Kias nedladdningssida här ⮞

Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.

Läs mer om Björkmans Bil

1965 öppnade Björkmans Bil sin första anläggning i Västerås. Nu finns bolaget på sju orter i Västmanland, Dalarna och Örebro Län.

Dina sparade bilar.
Jämför bilar