Jämför bilar

Kia EV9

– Vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2024

Kia EV9 lanserades under hösten 2023 och har redan skapat ett starkt avtryck bland både experter och kunder. Modellen har snabbt blivit en favorit inom el-SUV-segmentet på den svenska marknaden. Efter att ha erhållit utmärkelsen Årets Elbil och varit en av de sju finalisterna i Car of the Year, har denna modell nu hedrats med ett av Sveriges mest prestigefyllda bilpriser: Teknikens Världs Stora Bilpris.

Teknikens Världs Stora Bilpris har funnits sedan 2009 och är en utmärkelse tillägnad årets mest intressanta och bästa bilnyhet. Årets 10 finalister har valts bland de bilar som lanserats under 2023 baserat på kriterier som innovation, utrustning, utrymmen, effektivitet och totalekonomi. Kia EV9 lanserades under hösten och stod till slut som vinnare.

Teknikens Världs motivering: ”Den första riktigt kompetenta stora eldrivna suven under miljonen. Sju sittplatser, fyrhjulsdrift, lång räckvidd och stort lastutrymme – Kia EV9 har allt den stora familjen behöver. Rejäla utrymmen, snabb laddning och stabilitet även på oplogade vintervägar gör EV9 till den mest användbara elbilen i Sverige just nu.”

– Vi är oerhört stolta över denna utmärkelse. Det är ett starkt erkännande av vår strävan att leverera innovativa och högkvalitativa bilar och vara lyhörda för vad kunderna efterfrågar. Kia EV9 levererar på de flesta plan och lämpar sig väl just för svenska förutsättningar, vilket gör det extra roligt att få priset, säger Peter Himmer, VD på Kia Sweden.

Årets elbil 2023

Vi på Björkmans Bil är stolta över att presentera Kia EV9 – utsedd till ”Årets elbil 2023” av tidningen Elbilen i Sverige. Efter noggranna tester av alla nya elbilar som introducerats under året, stod Kia EV9 som vinnare bland fem starka finalister.

Låt oss visa dig varför Kia EV9 är årets elbil. Besök Björkmans Bil idag för att uppleva denna prisbelönta bil själv eller läs mer på länken nedan.

 

Läs mer om Årets elbil 2023 ⮞

Nya Kia EV9

7 sittplatser

Billån från:

7 057 kr/mån

Privatleasing från:

11 864 kr/mån

Förmånsvärde från: 3.528 kr/mån
Rek. ca pris: 807 900 kr


Boka provkörning

Är du intresserad av en provkörning? Eller vill du lägga en beställning redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

  Välj närmaste anläggning

  Meddelande

  Välkommen in till oss på Björkmans Bil

  Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

  Snabbfakta om Kia EV9

  • Helelektrisk drivlina med fyrhjulsdrift och 800V ultrasnabb laddning
  • Stora utrymmen; sex- eller sjusitsigt utförande
  • Hållbara biomaterialval; Kia accelererar för att uppnå koldioxidneutralitet
  • Batterikapacitet 99,8 kWh: preliminär elektrisk räckvidd upp till 505 km på en laddning (preliminär uppgift)
  • Dragkapacitet: 2 500 kg

  100% laddbart.

  När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart.

  Källa: Vroom, jan-sep 2022

  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

  Läs mer om 7-års nybilsgaranti

   

  Energiförbrukning blandad körning Kia EV9 22,8 kWh/100 km enligt körcykeln WLTP. Erbjudandena gäller ordertecknade bilar t.o.m. 30/3-2024. * Förmånsvärde: beräknad nettokostnad för föraren efter 50 procent marginalskatt. Marginalskatten är individuell och beroende på din inkomst och kommunalskatt. Kia Billån: 8,45% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån med restvärde, serviceavtal ingår. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. 7 år nybilsgaranti: Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil, det som först uppnås, alternativt med obegränsad körsträcka de första tre åren. För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Särskilda villkor för registrerade bilar i yrkestrafik. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för ev. felskrivningar.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar