Jämför bilar

Helt nya Kia Niro

Nu är helt nya Kia Niro beställningsbar. En elektrifierad crossover med spännande design och innovativ teknik. Smart, energisparande teknologi, smidig funktionalitet, generösa utrymmen och ett eget designuttryck gör helt nya Kia Niro unik.

Kia Niro lanserades hösten 2016 och har blivit en succé med närmare 40 000 registrerade bilar i Sverige. Modellen är otroligt populär och var Sveriges mest sålda bil till privatpersoner under 2021.

Helt ny design och större utrymmen

Nya Kia Niro har en helt ny design med påkostad och rymlig interiör som inte bara ger flexibilitet och bekvämlighet, utan även större utrymmen. Niro har vuxit åt alla håll vilket ger större exteriörmått och längre axelavstånd. Det innebär en rymligare insida vilket märks i baksätet som fått större benutrymme. Även bagageutrymmet har blivit större, Kia Niro Hybrid rymmer 451 liter medan Niro Plug-In Hybrid rymmer 348 liter och Niro EV rymmer 495 liter (inräknat en ”frunk” på 20 liter under motorhuven).

Privatleasing från 4.250kr/mån

Avancerad teknik för inspirerande och säker körning 

I helt nya Kia Niro är förarlayouten lättillgängligt utformad. Gränssnittet är logiskt via dubbla välvda 10,25-tumsskärmar och multifunktionspanelen samlar de viktigaste funktionerna. Autobroms vid vänstersväng, autobroms vid backning, fjärrstyrd parkering, head up-display, trådlös mobilladdning, nyckelfritt system, och aktiv dödavinkelvarning är bara några av de tekniska funktioner som de olika modellerna har.


Vilken Niro passar dig?

Tre elektrifierade drivlinor

Helt nya Kia Niro kommer i tre olika utföranden med elektrifierade och effektiva drivlinor. Hybriden passar dig som inte har möjlighet att ladda hemma, men ändå vill köra elektrifierat. Med Plug-In Hybriden får du en bil med låga driftkostnader, som är ett bättre val för din plånbok och för naturen. Nya Kia Niro EV ger dig lång räckvidd på el och utsläpps fri körning.

Niro Hybrid

Har en elmotor på 32 kW (44 hk) som arbetar tillsammans med en 1,6 GDI-bensinmotor på 105 hästkrafter. Tillsammans genererar de 141 hästkrafter som via en sexväxlad dubbelkopplingslåda når framhjulen.

Privatleasing från 4.250 kr/mån

Pris från 341.400 kr

Läs mer om Kia Niro Hybrid

Niro Plug-In Hybrid

Kombinerar 1,6-liters GDI-bensinmotorn med en ny starkare elmotor på 62 kW som tillsammans levererar 183 hästkrafter. Batteriet har vuxit till 11,1 kWh (jmf med tidigare 8,9 kWh) och preliminär räckvidd anges till upp till 60 kilometer på en laddning.

Privatleasing från 4.550 kr/mån

Pris från 418.900 kr

Läs mer om Kia Niro Plug-In Hybrid

Niro EV

Har en elmotor på 150 kW och 255 Nm i maximalt vridmoment och batteriet på 64,8 kWh ger en räckvidd på upp till 463 kilometer enligt preliminära siffror. Med snabbladdning under optimala förhållanden tar det 43 minuter för att ladda batteriet från 10-80%.

Privatleasing från 5.150 kr/mån

Pris från 530.500 kr

Läs mer om Kia Niro EV

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du beställa redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.
    Dina sparade bilar.
    Jämför bilar