Jämför bilar

Vi öppnar i Augusti.

I augusti kommer Björkmans Bil att inviga sin nya Kia-anläggning på det populära handelsområdet Boglundsängen i Örebro.

Björkmans Bil Örebro kommer att erbjuda en totallösning för Kia-kunden med showroom för nya bilar, utställningshall för begagnade bilar, däckhotell och en toppmodern serviceverkstad. Den nya anläggningen blir utformad efter Kias senaste riktlinjer som är anpassat för framtiden, vilket innefattar flera nya elektrifierade bilmodeller, mobilitetslösningar och ökad försäljning. Läget nära E18 med placering i shoppingområdet Boglundsängen, är strategiskt viktigt för Kias närvaro i Örebro. I den nya anläggningen kommer det att arbeta ca 35 medarbetare som ser fram emot att få träffa dig.

Har du några frågor eller behöver du serva bilen innan vi öppnar?

Björkmans Bil finns på sex orter i Dalarna, Västmanland och Örebro län. De hjälper dig mer än gärna med ditt servicebesök eller om du har några frågor. Välj anläggning nedan och kontakta den avdelning du är intresserad av.

Avesta Borlänge Falun Ludvika Lindesberg Erikslund, Västerås

Vilka är Björkmans Bil?

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. När vi inviger vår nya anläggning i Örebro kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås.

Läs mer om Björkmans Bil

1965 öppnade Björkmans Bil sin första anläggning i Västerås. Nu finns bolaget även på fem andra orter i Västmanland, Dalarna och Örebro Län.

Dina sparade bilar.
Jämför bilar