Jämför bilar

Rekondare till Björkmans Bil Lindesberg

Vi söker nu en Rekondare med ett öga för detaljer och en passion för bilar. Vi erbjuder dig ett vikariat där du kommer att arbeta med Kia – ett av branschens snabbast växande bilmärken.

Arbetsuppgifter:

Som Rekondare är dina främsta arbetsuppgifter att ha koll på planeringen och arbeta med allt från inre och yttre tvätt till större poleringar, rekonditionering och nybilshantering. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor på både serviceverkstaden och bilförsäljningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med rekond/tvätt/bilvård. Du arbetar strukturerat och är duktig på att hantera stressade situationer. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska. Har du arbetat med lackskydd, montering av bildekaler eller andra bilrelaterade tjänster är det mycket meriterande.

Personliga egenskaper

För att klara arbetet krävs att du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter. Du är duktig på att kommunicera och du har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda dig

 • Tjänsten är ett vikariat. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
 • Bra personalförmåner

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  Kontaktuppgifter

  Dokument

  Godkända filtyper är word, pdf, powerpoint och ODT/OGG

  CV

  Personligt brev

  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar