Jämför bilar

Kia Tjänstebil

En bil för arbetet, och lite till.

Vi på Björkmans Bil hjälper dig att hitta en tjänstebil som hjälper dig i arbetet och som ger dig mycket nöje på fritiden. Kia är Sveriges tredje största bilmärke och ökar varje år på svensk tjänstebilsmarknad. Dessutom är Kia ett av Sveriges ledande märken inom elektrifiering och utvecklar hela tiden sina modeller och finansiella lösningar för att du skall ha en så bra resa som möjligt i din nya tjänstebil.

Med ett av Sveriges bredaste modellprogram kan vi förse dig med en bil som är helt rätt för dig. Vi erbjuder allt från små smarta citybilar till större Plug-In Hybrider och elbilar, självklart ingår Kias 7 åriga nybilsgaranti oavsett vilken Kia tjänstebil du väljer.


Elbilar och Plug-in hybrider

Att välja en laddbar bil är ett förmånligt val för dig som tjänstebilsförare. Det är inte bara ett bättre väl för klimatet, utan även för din egen plånbok. Om du väljer en elbil eller Plug-In Hybrid betalar du endast en årsskatt på låga 360 kronor. Vilket resulterar i ett lägre förmånsvärde för dig och en lägre kostnad för ditt företag.

Dessutom får du en lägre driftskostnad, då din bränsleförbrukning kommer att minska tack vare eldriften. Vi på Björkmans Bil hjälper dig gärna att göra en TCO, vilket står för Total Cost of Ownership. Då räknar vi ut exakt vad en bil kommer kosta dig i månaden inklusive service, skatt, bränsle, försäkring och liknande. Så vi kan visa att det inte behöver kosta mer att göra ett klokt klimatval.


Vill du veta mer?

Skicka gärna en intresseanmälan nedan så hjälper vi dig inom kort.


    Tjänstebilar

    Modelltyp

    Förmånsvärde: Priset för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen baserat på en marginalskatt på 50%. Företagsleasing inkl Första förhöjd hyra 20%, restvärdet är 50% vid 6000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Moms tillkommer. Rörlig ränta. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank

    Dina sparade bilar.
    Jämför bilar