Jämför bilar

Kia Tjänstebil

En bil för arbetet, och lite till.

Vi på Björkmans Bil hjälper dig att hitta en tjänstebil som hjälper dig i arbetet och som ger dig mycket nöje på fritiden. Kia är Sveriges tredje största bilmärke och ökar varje år på svensk tjänstebilsmarknad. Dessutom är Kia ett av Sveriges ledande märken inom elektrifiering och utvecklar hela tiden sina modeller och finansiella lösningar för att du skall ha en så bra resa som möjligt i din nya tjänstebil.

Söker du en tjänstebil med prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och hela 7 års nybilsgaranti från fabrik, ta då en närmare titt på Kias populära laddbara bilar. Vi satsar på en attraktiv total ägandekostnad i kombination med hög utrustningsnivå samt den senaste tekniken. I vårt breda laddbara modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Välkommen till Björkmans Bil

Vi finns i Avesta, Borlänge, Erikslund Västerås, Falun, Lindesberg, Ludvika och Örebro.

Läs mer om Kias tjänstebilar på Kia.com ⮞


Vilken tjänstebil ska jag välja?

Kia är ett av Sveriges snabbast växande bilmärken, särskilt bland företag, tack vare sin ständiga utveckling av elektrifierade modeller och skräddarsydda finansieringslösningar för företag. Vi på Björkmans Bil hjälper dig i valet av tjänstebilar eller företagsbilar, vare sig du har rollen som inköpare, är företagsägare eller är tjänstebilsförare.

Som din Kia-Certifierade Företagsrådgivare är vi inte bara experter på företagsbilar, utan vi vill gärna komma ut till ditt företag för att dela med oss av vår kunskap. Genom personlig rådgivning gör vi en behovsanalys för att hitta den perfekta lösningen som passar just ert företag, så ni får en vagnpark som passar era behov.

Ni kanske är intresserade av att arrangera en provkörningsdag för personalen eller era beslutsfattare? Kontakta oss gärna nedan så hjälper vi dig.


Vill du veta mer?

Skicka gärna en intresseanmälan nedan så hjälper vi dig inom kort.


  Elbilar och Plug-in hybrider

  Att välja en laddbar bil är ett förmånligt val för dig som tjänstebilsförare. Det är inte bara ett bättre val för miljön, utan även för din egen plånbok. Om du väljer en elbil eller Plug-In Hybrid betalar du endast en årsskatt på låga 360 kronor. Vilket resulterar i ett lägre förmånsvärde för dig och en lägre kostnad för ditt företag.

  Dessutom får du en lägre driftskostnad, då din bränsleförbrukning kommer att minska tack vare eldriften. Vi på Björkmans Bil hjälper dig gärna att göra en TCO-kalkyl, vilket står för Total Cost of Ownership. Då räknar vi ut exakt vad en bil kommer kosta dig i månaden inklusive service, skatt, bränsle, försäkring och liknande. Så vi kan visa att det inte behöver kosta mer att göra ett klokare val för miljön.


  FAQ

  Vilken elbil ska man välja som tjänstebil?

  När du väljer en elbil som tjänstebil är det viktigt att titta på faktorer som bilens räckvidd, laddningstider och förmånsvärde. Det är också viktigt att notera att elbilstekniken varierar markant på marknaden, vilket kan påverka både prestanda och användarupplevelse. Kia har flera elbilsalternativ som erbjuder lång räckvidd och ultrasnabbladdning. Särskilt Kia EV9 har utmärkt sig och vunnit flera prestigefyllda priser, inklusive World Car of the Year, Årets elbil i Sverige och Teknikens världs stora bilpris, vilket gör den till ett populärt val för företag och tjänstebilsförare.

  Vilken förmånsbil är billigast?

  Den billigaste förmånsbilen varierar kontinuerligt med ändrade förmånsregler och bilmodellernas prisförändringar. Generellt erbjuder bilar med låga CO2-utsläpp och inköpspriser ett lägre förmånsvärde, vilket gör dem till mer ekonomiska alternativ för förmånsbilar. Specifikt har elbilar ofta ett mycket lågt förmånsvärde på grund av sina minimala utsläpp och stöds av förmånsregler som gynnar miljövänliga val, vilket gör dem till kostnadseffektiva alternativ. Kia erbjuder ett brett modellprogram med Plug-In hybrider och elbilar, som är fördelaktig ur ett ekonomiskt perspektiv.

  Vad är det för skillnad på tjänstebil och förmånsbil?

  Huvudskillnaden mellan en tjänstebil och en förmånsbil är att en tjänstebil primärt tillhandahålls av arbetsgivaren för arbetsrelaterat bruk, medan en förmånsbil även kan användas för privata ändamål. För privatanvändning av en förmånsbil betalar du som anställd skatt baserat på bilens förmånsvärde.

  Vilken tjänstebil ska man välja?

  Valet av tjänstebil beror på dina personliga behov och körvanor. Viktiga aspekter att överväga inkluderar bilens ekonomi med bränsleeffektivitet, förmånsvärde och påverkan av skatteutgifter. Men då du kommer spendera mycket tid i bilen bör du även tänka på bilens komfort, tekniska funktioner och säkerhetssystem. Att välja en laddbar bil som tjänstebil är ett bättre val för miljön och plånboken. De erbjuder lägre driftskostnader, är mer energieffektiva och har ofta lägre skatt. Dessutom bidrar du till en minskad miljöpåverkan genom att minska utsläppen av växthusgaser. Kia har ett brett utbud av laddbara och helt elektriska bilar, vilket gör det enkelt att hitta en modell som passar just dina behov och preferenser. Kia EV9 är en modell som sticker ut, särskilt för dess imponerande elektriska räckvidd och stora utrymmen (upp till sju sittplatser). Dess högteknologiska funktioner och moderna elteknik uppmärksammas ofta i motortidningar som det bästa elektriska alternativet på marknaden. Dessutom har den vunnit ett flertal priser så som Årets Elbil i Sverige och World Car of the Year.

  Varför välja en Kia som tjänstebil?

  Enkelhet
  • Välutrustade bilar från start.
  • Fasta utrustningsnivåer.
  • Enkelt att välja.
  Hållbarhet
  • Lägst genomsnittligt CO2 bland Sveriges 10 största bilmärken.
  • Mål på 100% laddbar försäljning.
  Trygghet & Kvalitet
  • 7-års nybilsgaranti.
  • Bevisat hög kvalitet.
  • Låga förutsägbara ägandekostnader.
  Rådgivning & Service
  • Utbildade Företagsrådgivare som ger råd inom elektrifiering av vagnparker.
  • Rikstäckande servicenätverk.
  Elektrifierat modellutbud
  • Brett utbud av elbilar & laddhybrider i olika segment.
  • Flera laddbara bilmodeller, många med fyrhjulsdrift.
  Design & teknik
  • Banbrytande prisbelönt design.
  • Ledande teknik inom ultrasnabb laddning & energiprestanda.

  Tjänstebilar

  Modelltyp

  Förmånsvärde: Priset för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen baserat på en marginalskatt på 50%. Företagsleasing inkl Första förhöjd hyra 20%, restvärdet är 50% vid 6000 mil. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Moms tillkommer. Rörlig ränta. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank

  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar