Jämför bilar

Vi köper din bil

Är du i tankarna att sälja din bil? Vänd dig till oss så garanterar vi ett snabbt och smidigt bilsäljande, där du får pengarna tryggt insatta på ditt konto.

Vi erbjuder dig en säker bilaffär där värderingen av din bil görs marknadsmässigt av vår utbildade personal. Har du en bil idag som du vill sälja? Vi köper den gärna av dig.

Varför skall du sälja din bil till oss?

 • Tryggt. Du behöver inte vara orolig för oseriösa köpare och du får pengarna tryggt insatt på ditt bankkonto.
 • Enkelt. Du kontaktar oss, vi värderar din bil och ger ett prisförslag utifrån uppgifterna du lämnar i formuläret.
 • Snabbt. När pengarna är inne på ditt bankkonto ger du nyckeln till oss. Du behöver inte tänka på administrativa åtaganden.

Nu söker vi bilar som är max 10 år gamla och har gått som mest 15 000 mil.

Har du en bil idag som du vill sälja? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så fort vi kan.


Vill du sälja din bil?

Fyll i formuläret nedan så kommer en säljare att kontakta dig.

  Välj närmaste anläggning

  Hur går det till?

  1. Fyll i formuläret ovan.
  2. En säljare kommer att kontakta dig för att ge dig mer information och en prisuppskattning
  3. Vi bokar in din bil på inbytestest
   Vi testar din bil för att säkerställa bilens skick och kondition. Dessa tester genomförs av certifierad personal hos oss som testar den efter en teststandard framtagen av Motorbranschens riksförbund. Detta görs både för din skull, men även för att vi ska kunna ge ett slutgiltigt marknadsvärde samt ha en varudeklaration för att kunna sälja den vidare med eventuella garantier.
  4. När vi är överens och är det bara för dig att lämna in din bil till oss och du får pengarna tryggt insatta på ditt konto.

  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Björkmans Bil omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder. Du hittar våra anläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Västerås och Örebro.

  Läs mer om Björkmans Bil

  Välkommen till oss på Björkmans Bil!

  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar