Jämför bilar

– ”Anpassar oss för framtiden”

Björkmans Bil uppdaterar sin Kia-anläggning i Avesta

 

”Den starka efterfrågan pekar på att ännu fler kommer att välja Kia i framtiden”, säger Stephan Ellefors, vd för Björkmans Bil.

 

Under sensommaren påbörjades en stor renovering av Björkmans Bils Kia-anläggning i Avesta som ska byggas om till Kias senaste designkoncept. – Ombyggnationen är snart klar och vi ser fram emot att få presentera Kias modeller i en uppdaterad och trevlig miljö, säger Stephan Ellefors, vd för Björkmans Bil.

– Vi anpassar oss för framtiden och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Kia. Den starka efterfrågan pekar på att ännu fler kommer välja Kia i framtiden, därför uppdaterar och anpassar vi anläggningen för att kunna ta emot ett större flöde av kunder än tidigare, säger Stephan.

Anläggningen kommer att genomgå en omfattande renovering, där det utvändiga redan är färdigställt. Fasaderna har fått en uppdatering med nya färger och Kias nya logotyp. I den andra etappen kommer fokus att ligga på interiören, där Björkmans Bil strävar efter att skapa en helt ny kundupplevelse.

– Vi ser fram emot att presentera Kias senaste design och teknik i en inspirerande och trevlig miljö. Vi är övertygade att våra kunder kommer uppskatta ombyggnationen och få en ännu bättre upplevelse hos oss, säger Stephan Ellefors.

Upptäck Kias elbilar och Plug-In Hybrider här >>

Ombyggnationen påbörjades i augusti och beräknas vara klar i slutet av oktober. Under denna period kommer Björkmans Bil ha öppet som vanligt och göra sitt bästa för att minimera eventuella störningar för sina kunder.
– Vi hoppas att alla besökare har tålamod under den här perioden och är lika spända som oss för att få se slutresultatet.

När ombyggnationen är färdig kommer anläggningen att vara fullt uppdaterad till Kias senaste design, redo att möta framtiden. Denna modernisering är en del av Kias strategi att hålla sig i framkant av teknikutvecklingen och erbjuda sina kunder en ännu bättre kundupplevelse.
– Redan idag har Kia ett brett sortiment av de modernaste elbilarna på marknaden och till år 2025 kommer Kia att komplettera sitt redan breda modellprogram med 15 nya elbilsmodeller. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår toppmoderna anläggning i Avesta, säger Stephan Ellefors.

Dags att boka service för din Kia? Boka online här >>

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du boka en provkörning? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

    Välj närmaste anläggning

    Meddelande

    Dina sparade bilar.
    Jämför bilar