Jämför bilar

Upptäck den laddbara friheten

Elbilar och Plug-In Hybrider från Kia

Vad innebär den laddbara friheten? Det handlar om att se möjligheter och ha viljan att utforska dem, ambitionen att ständigt vara i rörelse. För Kia innebär det nutida körning med innovation och teknik i framkant, till exempel möjligheten att använda bilen som en mobil powerbank och ladda och driva annan elektrisk utrustning, och på så sätt låta resorna gå ännu längre. Kia inspireras av vattnets starka drivkraft som, precis som vi, alltid rör sig framåt.

Upptäck en elektrifierad bil från Kia, och den laddbara friheten.

Kias laddbara bilar

Kia EV9

Upp till 505 km på el

Kia EV9 är inte bara en bil, det är en vision av framtiden. Denna helt elektrifierade SUV erbjuder fyrhjulsdrift, 6 eller 7 sittplatser och det behövs bara 24 minuter för att ladda 10-80%, det kallar vi ultrasnabb laddning.

 


Kia Billån från

7 057 kr/mån


Kia Privatleasing från

11 864 kr/mån

Läs mer

Kia EV6

Upp till 528 km på el

Succémodellen EV6 är en modern och sportig crossover med kraftfull design ner i minsta detalj. 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10-80% på ned till 18 minuter med en >250 kW snabbladdare. En hundraprocentig laddning ger bilen en räckvidd på upp till 528 km.

 

Kia Billån från

4 985 kr/mån


Kia Privatleasing från

8 995 kr/mån

Läs mer

Kia Niro EV

Upp till 463 km på el

Under det första halvåret 2022 var Kia e-Niro Sveriges mest sålda elbil och nu kommer efterföljaren – nya Kia Niro EV. Det helt nya utförandet innefattar ny, distinkt design, en räckvidd på upp till 460 km och en mängd tekniska funktioner, bland annat Vehicle-2-Device som gör att du kan använda bilen som en mobil powerbank.


Kia Billån från

3 242 kr/mån


Kia Privatleasing från

6 495 kr/mån

Läs mer

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Upp till 70 km på el

Kia Sportage är en av Kias mest sålda modeller i Europa och globalt. Kia Sportage är en sportig SUV med fyrhjulsdrift – perfekt för både pulserande storstadskörning och äventyr ute i det fria. Finns även som hybrid.

 

Kia Billån från

3 364 kr/mån


Kia Privatleasing från

5 895 kr/mån

Läs mer

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Upp till 57 km på el

Kia Sorento Plug-In Hybrid är en sjusitsig SUV med fyrhjulsdrift och låga 38 g/km CO2. Men en räckvidd upp till 57 km går denna modell det möjligt för fler att köra laddbart – även för dig som har behov av att köra en stor SUV. Därför är denna SUV laddhybrid den perfekta bilen för dig som vill ha det bästa av två världar.


Kia Billån från

4981 kr/mån
Kampanj! Vinterhjul, serviceavtal och dragkrok ingår.


Kia Privatleasing från

9 479 kr/mån

Läs mer

Kia Niro Plug-In Hybrid

Upp till 65 km på el

Helt nya Kia Niro är en laddbar crossover – full av spännande design, innovativ teknik och positiv energi. Upptäck en bil i perfekt balans mellan nyskapande design och tekniska lösningar. Nya Kia Niro Plug-In Hybrid har en räckvidd upp till 65 km på el och släpper ut låga 19 g/km CO2.


Kia Billån från

2 968 kr/mån


Kia Privatleasing från

5 595 kr/mån

Läs mer

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Upp till 50 km på el

En laddbar familjekombi med stort lastutrymme och en räckvidd upp till 50 km på el. Fullmatad med säkerhetssystem och teknik för uppkopplade tjänster. Sveriges mest sålda laddhybrid under 2021.

 

Kia Billån från

2 538 kr/mån


Kia Privatleasing från

3 995 kr/mån

Läs mer

Kia XCeed SW Plug-In Hybrid

Upp till 42 km på el

En sportig crossover med fokus på både design och körglädje. Utrustad med 10.25″ skärm, Kia Connect app, 18″ aluminiumfälgar samt den senaste tekniken när det gäller säkerhet och hjälpmedel.


Kia Billån från

2 626 kr/mån


Kia Privatleasing från

4 995 kr/mån

Läs mer

Teknik i framkant

Innovativ teknik möjliggör inspirerande resor som är både säkrare och roligare. Redan i grundutförandet är Kias olika laddbara modeller utrustade med en mängd tekniska funktioner.

Vehicle-2-Device

Med Kias nya elbilar har du en energikälla var du än befinner dig, som en stor Mobil Powerbank. Tack vare funktionen Vehicle-2-Device kan du driva eller ladda andra elektriska apparater som exempelvis din elcykel, din efoil eller för att köra en dammsugare när det är dags att höststäda bilen.


Plattformen E-GMP

Kias dedikerade elbilsplattform, E-GMP, ligger till grund för andra generationens elbilar och de 7 dedikerade elbilar som Kia har och kommer att lansera fram till 2026. EV6 är först ut på den helt nyutvecklade skateboardplattformen E-GMP, en plattform speciellt utvecklad för elbilar. Plattformen möjliggör den senaste tekniken, med ultrasnabb laddning och lång verklig räckvidd.

Connectivity

Gör dig redo för en förbättrad körupplevelse anpassad för den uppkopplade vardagen. Apple CarPlay, Android Auto och Kia Connect är standard i alla våra nya laddbara bilar. Med information i realtid som assisterar dig i varje situation, och fjärrstyrning med din smartphone håller du dig ständigt uppkopplad till din Kia genom Kia Connect.

Smarta funktioner

Innovativ teknik är som mest betydelsefull när den gör körningen säkrare och roligare. Beroende på vilken laddbar Kia du väljer tar du del av innovativa funktioner som aktiv Blind Spot-monitor, fjärrstyrd parkering, Highway Driving Assist 2.0 och intelligenta Matrix LED-strålkastare, för att bara nämna några.

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du beställa redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

  Välj närmaste anläggning

  Meddelande

  Välkommen in till oss på Björkmans Bil

  Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

  Kia Privatleasing

  Ett smidigt och bekvämt sätt att finansiera din Kia är att välja Kia Privatleasing. Du betalar endast en månadskostnad där både Serviceavtal, vägassistans och garanti ingår. Dessutom får du ett låneskydd kostnadsfritt i tre månader. Med Kia Privatleasing 12–36 månader kan du privatleasa en laddbar Kia med ännu flexiblare bindningstid.

  Läs mer om Kia Privatleasing

  Kia Tjänstebil

  Fler och fler väljer en Kia när det är dags att byta tjänstebil. När du kör en Kia får du innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard. Dessutom har Kias bilar de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster. Vill du köra en tjänstebil med fyrhjulsdrift finns det flera laddbara modeller att välja bland. Med en Kia får du en tjänstebil som tar dig längre, helt enkelt.

  Läs mer om Kia Tjänstebil

  Tillbehör och tjänster

  Med en Kia får du så mycket mer än bara en bil. Smarta, uppkopplade tjänster, de senaste säkerhets- och infotainmentsystemen och 7 års nybilsgaranti från fabrik är bara några av de fördelar som kommer på köpet när du väljer en Kia. För att göra ditt liv med Kia ännu enklare erbjuder Kia dessutom flexibla finansieringslösningar, smidiga serviceavtal och tillbehör för både vardag och äventyr.


  Högkvalitativ Dragkrok

  Kombinera komfort med effektiva transporter genom att utrusta din Kia men högkvalitativ dragkrok. Beroende på modell kan du välja mellan fast, avtagbar eller elektrisk fällbar, som fälls in eller ut med ett enkelt knapptryck.

  Cykelhållare

  Upptäck smidigheten med en cykelhållare som enkelt monteras på bilens dragkrok för en smidig transport.

  Lasthållare

  Lasthållare för alla tillfällen som hjälper dig att transportera allt du kan tänkas behöva för ditt nästa äventyr, komplettera med takbox, cykelhållare skidhållare eller en hållare för din SUP.

  Kia Charge

  Med Kia Charge har du tillgång till Ionitys stora och kontinuerligt växande laddnätverk i hela Europa. Utöver att du lätt kan hitta en laddstation är även betalningsprocessen sömlös, och all Kia Charge-laddning kompenseras med el från vindkraft. Kia Charge-appen visar dig vägen till hundratusentals laddpunkter i Europa och Sverige. Du ser i förväg vilken typ av laddning som finns, vilket pris laddoperatören erbjuder och om laddpunkten är tillgänglig.

  Fördelar med Kia Charge:
  • Slipp krångel med olika laddbrickor och appar
  • Planera långresan
  • All laddning på en faktura

  Läs mer

  Kör din Kia med klimatpositiv el

  Tillsammans med Boo Energi kan du nu få 110% klimatpositiv el från vatten, vind, biobränsle och sol när du köper eller leasar en ny laddbar Kia, samtidigt som du tecknar ett nytt elavtal med Boo Energi.

  Erbjudandet med Boo Energi ger 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år (värde 3 600 kr), beräknat på upp till 1400 mil/år.

  Läs mer

  Hur laddar jag min Kia?

  1. Kort om laddning

  2. Olika typer av laddning

  3. Att ladda, hur gör jag?

  4. Laddtid

  5. Hur långt kommer man?

  6. Laddbox eller Schuko-laddare?

  7. Myter och påståenden om laddning

  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Kia har hela sju års nybilsgaranti från fabrik. Vilket även gäller Kias EV-batterier. Det är kvalitet på riktigt. I samband med Kia Originalservice hos oss får du även en förlängning av Fri Assistans och en fri kartuppdatering. Sammantaget gör det att du kan se fram emot upp till sju år av bekymmersfritt bilägande.

  Läs mer om 7-års nybilsgaranti

   

  Erbjudandet gäller ordertecknade bilar t.o.m. 30 mars 2024. Kia Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Kia Billån med restvärde: 8,45% (Rörlig ränta), 30% kontant, 36 mån, ränta 9,3% (jan 2024). Serviceavtal ingår. Uppläggningsavgift och adminavgift tillkommer. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. För mer information om restvärde kring respektive modell, kontakta en säljare. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Med reservation för ev. tryckfel.  Försäljningsstatistik: Vroom. Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0-1,7 l/100km, C02-utsläpp 0-38g/km. Med reservation för ev. skrivfel.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar