Jämför bilar

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid – Teknik som för oss framåt.

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en laddbar crossover från den populära Ceed-familjen och är fylld massor av tekniska funktioner och uppkopplade tjänster. Med en modernt skulpterad silhuett och sportig interiör uppmanar nya Kia XCeed Plug-In Hybrid dig till att upptäcka världen, på riktigt.

Välkommen till vår lanseringshelg

En förfinad laddbar crossover.

När du tittar framtill så har nya Kia XCeed fått ett designlyft med nya LED-strålkastare, ny tiger-nose grill och nydesignade luftintag med sportig design. Den uppdaterade interiören är mer funktionell än tidigare och infotainment-inställningarna sköter du intuitivt via den integrerade 10,25”-skärmen.

Nya Kia XCeed är en Plug-In Hybrid som också brukar kallas laddhybrid och drivs av både en elmotor och en bensinmotor. Man kan ladda laddhybriden på samma sätt som en elbil, men tack vare bensinmotorn behöver man inte bekymra sig om bilens räckvidd när batteriets effekt avtar. Nya Kia XCeed har en räckvidd upp till 42 km på el.

Läs mer om Kia XCeed Plug-In Hybrid ⮞

Uppkopplade resor.

Nya Kia XCeed är uppkopplad och med telematiken och Kia Connect-appen har du alltid full koll på din Kia XCeed Plug-In Hybrid, vart du än är. Håll koll på trafikläget längs din resa med Livetrafik-funktionen som uppdateras sömlöst så att du alltid kan ta den snabbaste vägen. Dessutom kan du få uppdateringar i realtid om lediga parkeringsplatser och laddstationer i närheten.


Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid

  • 1.6 GDi Plug-In Hybrid
  • Crossover
  • DCT – Automatisk växellåda
  • Batterikapacitet: 8,9 kWh
  • Räckvidd: Upp till 42 km på el
  • Koldioxidutsläpp: 38 g/km
  • Motoreffekt: 141 hk (kombinerat)
Läs mer om Kia XCeed Plug-In Hybrid ⮞

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du beställa redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

    Välj närmaste anläggning

    Meddelande

    Välkommen in till oss på Björkmans Bil

    Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

    100% laddbart.

    När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart.

    Källa: Vroom, jan-sep 2022

    Ladda hemma och längs vägarna.

    Med Kia Charge har du tillgång till Ionitys stora och kontinuerligt växande laddnätverk i hela Europa. Utöver att du lätt kan hitta en laddstation är även betalningsprocessen sömlös, och all Kia Charge-laddning kompenseras med el från vindkraft.

    Klimatpositiv laddning.

    Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.


    7 sköna år med Kia

    Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

    Läs mer om 7-års nybilsgaranti

     

    Br.förbr. bl. körning Kia XCeed PHEV 1,7 l/100 km, CO2 38 g/km enl. WLTP. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Försäljningsstatistik: Vroom jan-sep 2022. Med reservation för ev. felskrivningar.
    Dina sparade bilar.
    Jämför bilar