Jämför bilar

Nyinvigning hos Björkmans Bil Avesta: “Firar med kampanjer”

 

 

 

Björkmans Bil i Avesta har nyinvigning för sin ombyggda Kia-anläggning. Ny fasad och helt ny interiör som går i linje med Kias designspråk, och det firar de med kampanjveckor under hela november.

– Vi har byggt om för att uppdatera anläggningen till Kias nya design och vi hoppas att våra kunder kommer att uppskatta ombyggnationen, säger Christoffer Lindqvist, servicechef.

– Vi har skapat mer plats att visa upp Kias stora utbud av laddbara bilmodeller. Dessutom har vi en helt ny del i hallen med träinslag i designen som ger en väldigt varm och trevlig känsla när man kommer hit och besöker oss, berättar Kadir Tokovic, försäljningschef.

För att fira nyinvigningen kommer Björkmans Bil att ha kampanjveckor under hela november, med kampanjer både på nya Kia i lager och Kia Originaltillbehör.

– Vi firar med kampanjer. Bland annat har vi ett supererbjudande på vår stora fyrhjulsdrivna SUV, Kia Sorento Plug-In Hybrid, där vinterhjul, dragkrok och serviceavtal ingår, till en väldigt förmånlig månadskostnad, säger Kadir.

– Vi har också tagit fram flera starka nyinvigningskampanjer på våra mest populära vintertillbehör, som exempelvis motorvärmare, LED-ljusramp och gummi-/bagagerumsmattor, säger Christoffer.

Upptäck våra erbjudanden här ⮞

Den nyrenoverade anläggningen följer Kias nya designkoncept, med traditionella materialval som ek och borstat stål. Någon meter ifrån ekgolvet står Kias populära elbil Kia EV6, som blev årets bil i Europa 2022. Förutom sju års nybilsgaranti är Kia smått unika när det kommer till deras långtgående strategi kring elektrifiering. Åtta nya elbilar kommer lanseras fram till 2025.

– Redan idag har vi ett fantastiskt utbud av laddbara bilmodeller. Tittar vi något år fram kommer utbudet vara ännu större, med fler elbilar i olika storlekar.

Dags att boka service för din Kia? Boka online här ⮞

Kias senaste elbil heter Kia EV9 och den hade premiär i november 2023. Det är en fyrhjulsdriven sjusitsig SUV med ultrasnabb laddning, stor batterikapacitet och en dragkapacitet på hela 2500 kg. Räckvidden beräknas upp till 505 kilometer.

– EV9:an är bland de största elbilarna på marknaden, den har all ny teknik man kan tänka sig och sätter en ny standard i segmentet. Både EV6 och EV9 är den nya generationens elbilar som har skapat en stor efterfrågan, vilket såklart känns otroligt inspirerande, berättar Kadir.

Vad säger journalisterna om nya Kia EV9? - Läs testerna här ⮞

Redan under 2024 planerar Kia Sverige att utbudet ska vara 100 procent laddbart, med enbart laddhybrider och elbilar, långt före EU:s förbud mot fossilbilar som gäller från 2035. För att underlätta för kunderna i bytet till elbilar har Björkmans Bil i samband med ombyggnationen även installerat en publik 180 kW-snabbladdare.

– När allt fler elbilar kommer ut på marknaden ställer det stora krav på att laddinfrastrukturen fungerar. Vi är glada att kunna erbjuda en modern snabbladdare för våra kunder, där man enkelt kan betala med Swish eller vanligt betalkort. Vi har dessutom installerat liknande laddare på våra anläggningar i Örebro och Västerås för de som vill besöka oss där, säger Christoffer.

– Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår toppmoderna anläggning i Avesta! Kom ihåg att alla våra erbjudanden gäller fram till sista november, avslutar Christoffer.

Läs mer om våra snabbladdare här ⮞

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? eller vill du boka en provkörning? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

    Välj närmaste anläggning

    Meddelande

    Dina sparade bilar.
    Jämför bilar