Jämför bilar

Björkmans Bil i Avesta byggs om för att återspegla Kias nya formspråk.

– vi gör om för att ge dig en bättre upplevelse!

Björkmans Bil, en av Sveriges största exklusiva Kia-återförsäljare, kommer att genomgå en stor renovering av sina fastigheter för att uppdatera till Kias nya formspråk. Fasaderna kommer att få en ansiktslyftning med nya färger och Kias nya logotyp. Interiören kommer att genomgå betydande förändringar för att få en ny design men även för möta den ökade efterfrågan.

”Vi ser fram emot att presentera Kias senaste design och teknik i en inspirerande och trevlig miljö. Vår förhoppning är att våra kunder kommer uppskatta ombyggnationen och få en ännu bättre upplevelse hos oss. Vi anpassar oss för framtiden och ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Kia.” säger Stephan Ellefors, VD för Björkmans Bil.

 

Ombyggnation pågår

Ombyggnationen påbörjades i somras, och beräknas vara färdig i slutet av oktober. Renoveringen kommer att ske i etapper och kommer att omfatta både kundmottagningen till serviceverkstaden och vårt Kia showroom.

Björkmans Bil ber alla kunder att följa hänvisningar på plats under denna period.  Vi ber alla ha tålamod och förståelse under denna ombyggnation.

”Dagens teknikutveckling går väldigt fort och vi är glada att vi har ett gott samarbete med Kia som är i framkant av denna utveckling,” säger Stephan och fortsätter ”redan idag har vi ett brett sortiment av de modernaste elbilarna på marknaden, till år 2027 kommer Kia ha kompletterat sitt redan breda modellprogram med 15 nya elbilsmodeller. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till en modern och uppdaterad anläggning.”

Björkmans Bils Kia-anläggning i Avesta kommer att uppdateras, designen kommer att likna Björkmans Bils anläggning i Örebro.

FAQ

Vad innebär ombyggnationen av Björkmans Bils fastigheter?

Vi på Björkmans Bil genomgår en spännande förändring där vi uppdaterar våra fastigheter till Kias nya varumärkesprofilering, där du som kund kommer att få ett ännu mer inspirerande besök hos oss. Ombyggnationen inkluderar både utvändiga och invändiga förändringar för att förbättra kundupplevelsen, både för dig som servicekund och för dig som vill köpa en ny eller begagnad bil. Under byggnationen kan det ibland bli lite rörigt hos oss, vi ber därför alla våra besökare och kunder att följa hänvisningar på plats och hoppas på förståelse under denna period.

Varför görs denna ombyggnation?

Vi tror på en stark framtid tillsammans med Kia och vill därför förse våra kunder med den senaste tekniken i en inspirerande och trevlig miljö. Genom att uppdatera våra fastigheter till Kias senaste design kommer vi att kunna möta framtidens teknikutveckling och det framtida modellprogram Kia kommer erbjuda. Den starka efterfrågan pekar på att fler kommer att välja Kia i framtiden, därför kommer vi att modernisera anläggningen för att kunna ta emot ett större flöde av kunder än tidigare.

Kommer ombyggnationen att påverka mig som kund?

Vi planerar och gör allt vi kan för att du inte skall bli påverkad av ombyggnationen. Men under vissa perioder kommer att vår kundmottagning till serviceverkstaden och försäljningen att bli påverkade. Vi ber därför alla våra besökare att följa hänvisningar på plats och hoppas på förståelse under denna period.

När startar och avslutas ombyggnationen?

Byggnationen startade i somras och beräknas vara klar i slutet av oktober. Ombyggnationen kommer att ske i etapper för att säkerställa att den ordinarie verksamheten störs så lite som möjligt.

Hur kommer den nya designen att se ut?

Den nya designen kommer att spegla Kias senaste varumärkesprofilering. Vi kan ännu inte avslöja alla detaljer, men vi försäkrar dig om att när allt är färdigt kommer du mötas av en modern och framåtblickande miljö.

Kan jag besöka er under ombyggnationen?

Absolut, vi kommer att ha öppet som vanligt under ombyggnationen. Vi ber dock om förståelse för eventuella störningar och uppmanar alla besökare att följa eventuella hänvisningar på plats.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om ombyggnationen?

Vi kommer att lägga upp regelbundna uppdateringar om byggprocessen på våra sociala mediekanaler, samt eventuella störningar på vår hemsida. Du är även välkommen att kontakta oss direkt om du har några frågor.

Intresserad av en ny Kia?

Är du intresserad av en ny Kia och vill veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

  Välj närmaste anläggning

  Meddelande

  Dags att boka service?

  När du lämnar in din Kia till Björkmans Bil hjälper vårt serviceteam dig och din bil. Vi använder endast Kia Originaldelar som är tillverkade i samma fabriker som din bil. Dessutom är våra servicetekniker utbildade och kommer att ge din Kia bästa möjliga omsorg.

  Boka service online

  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar