Jämför bilar

Diagnostekniker till Falun

Björkmans Bil i Falun växer och söker nu ytterligare en diagnostekniker! Är du flexibel, noggrann och strukturerad i ditt arbete? Är du positiv med ett brinnande intresse för jobbet som diagnostekniker? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Som diagnostekniker hos Björkmans Bil i Falun får du möjligheten att representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, samt få arbeta med flera andra starka varumärken så som Saab, Opel, Fiat, Jeep och Chevrolet GM US.

I din roll som diagnostekniker får du arbeta med grundläggande underhållsarbete från våra varumärken breda serviceutbud, så som originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar. Du får arbeta med ett av Sveriges främsta Kia-serviceteam beståendes av sex servicetekniker, tre servicerådgivare och vår servicechef. Tillsammans tar ni hand om dagens planering och stöttar varandra för att ge kunden en bra totalupplevelse hos oss.

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att diagnostisera service samt genomföra reparationer på personbilar. Du arbetar med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du får arbeta med grundläggande underhållsarbete från våra varumärkens breda serviceutbud och garantiprogram, så som Originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som servicetekniker regelbundet att få åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera ett proffsigt arbete och överträffa kundernas förväntningar. Våra varumärken har produkter som ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling och du kommer dagligen att få arbeta med hybrider, laddhybrider och elbilar som har den senaste eltekniken på marknaden.

Vi söker dig som är fordonsutbildad och är en positiv person med ett brinnande intresse för jobbet som diagnostekniker. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem.

Din profil

För att lyckas i rollen så ser vi gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som servicetekniker.

Som person är du positiv och kommunikativ med ett brinnande intresse för jobbet som diagnostekniker. Du är noggrann, strukturerad och uppskattar att ha rutiner och processer att jobba efter. Du stresstålig och flexibel och du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder och du är beredd att göra det där lilla extra för att göra dina kunder nöjda.

Du trivs med att arbeta med människor och teknik. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs goda kunskaper inom detta. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda dig

Hos oss får du arbeta med produkter som ligger bland de främsta i dagens teknikutveckling. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Hos oss får du möjlighet till kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.

 • Heltidstjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bra personalförmåner

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  Kontaktuppgifter

  Dokument

  Godkända filtyper är word, pdf, powerpoint och ODT/OGG

  CV

  Personligt brev

  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 170 medarbetare och omsätter drygt 1,2 miljarder kronor. Vi hjälper ca 5000 kunder att köpa bil och tar hand om ca 50.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar