Jämför bilar

Exklusivt företagserbjudande – Lagerutförsäljning

Kia EV6 AWD Special Edition och Kia Niro EV Special Edition

Bli en del av den laddbara friheten med en Kia som tjänstebil. Nu med extra förmånliga företagserbjudanden som gäller ett begränsat antal bilar – tills lagret är slut. Perfekt för ditt företag som söker ett bättre val för miljön, men till en lägre kostnad än tidigare.

Kia EV6 AWD Special Edition

Upp till 88 500 kr rabatt

Företagserbjudande:
569.900 kr*

Förmånsvärde:
2 868 kr/mån**

Företagskampanj på tillbehör
Lägg till 9 900 kr för Vinterhjul & Avtagbar dragkrok***

Läs mer om Kia EV6 ⮞


Med Kia EV6 får du innovativ teknologi för moderna företag

 • Vehicle-2-Load funktion: Ladda och driva externa enheter direkt från din bil, perfekt för dig som behöver el tillgängligt för utomhusaktiviteter.
 • Kia Connect: Ha full kontroll över din bil var du än befinner dig med denna sömlösa uppkopplingsteknologi.
 • Imponerande räckvidd: Med en räckvidd på upp till 506 km behöver du aldrig oroa dig för att batteriet ska ta slut under långa resor eller dagliga pendlingar.
 • Ultrasnabb laddning: 800-voltstekniken möjliggör laddning av batteriet från 10–80% på ned till 18 minuter med en >250 kW snabbladdare.

Kia Niro EV Special Edition

Upp till 92 000 kr rabatt

Företagserbjudande:
från 399.900 kr*

Förmånsvärde:
2 323 kr/mån**

Läs mer om Kia Niro EV ⮞


Kia Niro EV är ett första steg in i en laddbar värld

 • Vehicle-2-Load funktion: Ladda och driva externa enheter direkt från din bil, perfekt för dig som behöver el tillgängligt för utomhusaktiviteter.
 • Kia Connect: Ha full kontroll över din bil var du än befinner dig med denna sömlösa uppkopplingsteknologi.
 • Imponerande räckvidd: Med en räckvidd på upp till 460 km behöver du aldrig oroa dig för att batteriet ska ta slut under långa resor eller dagliga pendlingar.
 • Ett första steg: Niro EV är Kias mest prisvärda elbil och är ett perfekt första steg in i en helt eldriven företagsvagnpark.

Vill du veta mer?

Eller kanske boka en provkörning? Kom in till oss och prata med våra certifierade företagsrådgivare. Klicka på din närmsta ort nedan för kontaktuppgifter.

Avesta Borlänge Erikslund, Västerås Falun Lindesberg Ludvika Örebro

Intresseanmälan

Är du intresserad och vill veta mer? Eller vill du lägga en beställning redan nu? Fyll i dina uppgifter nedan så kommer vi kontakta dig inom kort.

  Välj närmaste anläggning

  Meddelande

  Välkommen in till oss på Björkmans Bil

  Vi är exklusiva Kia-återförsäljare i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och Örebro. Våra säljare har lång erfarenhet och hjälper dig med svar på alla dina frågor. Välkommen in eller kontakta oss för mer information.

  En takbox byggd för dig och din laddbara Kia.

  Kia Original – Calix takbox – Aero Loader 2

  Calix nya takbox Aero Loader 2 är aerodynamisk och framtagen för att minska luftmotståndet för en maximerad räckvidd. För att enkelt komma åt från båda sidor har denna strömlinjeformade takbox en helt nyutvecklad öppningsmekanism. I dess nos är gasfjädrar dolt monterade som används för en smidig öppning och stängning av boxen, men med den fasta nosen så ökas även säkerheten av lasten vid en eventuell kollision.

  Köp från 14 995 kr


  100% laddbart.

  När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart.

  Källa: Vroom, jan-sep 2022

  7 sköna år med Kia

  Körglädje, frikostig utrustning och innovation är egenskaper som många förknippar med Kia. Men även kvalitet. Med Kias 7 års nybilsgaranti från fabrik börjar livet med din Kia med sju sköna år. Det är Kias sätt att säkerställa ett bekymmersfritt bilägande som håller samma höga kvalitet som deras bilar.

  Läs mer om 7-års nybilsgaranti

   

  Energiförbrukning Kia EV6 AWD Special Edition bl. körning enligt körcykeln WLTP: 17,2 kWh/100 km. Energiförbrukning Kia Niro EVSpecial Edition bl. körning enligt körcykeln WLTP: 15,7 kWh/100 km. *Företagserbjudande gäller företagskunder som har ramavtal med Kia, eller som finansierar genom Kia Finans eller annat avtalat Leasing/Finansbolag. Gäller endast lagerbilar och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalsrabatter. **Förmånsvärde: kostnaden för föraren motsvarar den skatt denne får betala per månad för bilförmånen, baserat på en marginalskatt på 50%. ***Köp till Vinterhjul och avtagbar dragkrok för 9900kr (ord. Pris: 42108 kr). Kampanjen gäller enbart Kia EV6 AWD Special Edition och så långt lagret räcker – begränsat antal. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Med reservation för ev. felskrivningar.
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar