Jämför bilar

Skadetekniker/bilplåtslagare till Ludvika

Björkmans Bil i Ludvika växer och söker nu ytterligare en Skadetekniker!

Vill du hjälpa våra kunder när det behövs som mest? Vill du arbeta med att återställa och laga krockskador? Är du noggrann, strukturerad och tålmodig? Låter det här intressant? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Som skadetekniker hos Björkmans Bil i Ludvika får du möjligheten att representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, samt få arbeta med flera andra starka varumärken så som Peugeot, Saab, Opel och Fiat.

I din roll som Skadetekniker/plåtslagare hos Björkmans Bil i Ludvika ingår du i ett kompetent team bestående av fyra servicetekniker, två plåtslagare, tre servicerådgivare, två på reservdelar och vår servicechef. Tillsammans tar ni hand om dagens planering och stöttar varandra för att ge kunden den bästa totalupplevelsen hos oss.

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att utföra reparationer på skadade/krockskadade bilar. I arbetet ingår bland annat byte av karossdetaljer, utförande av svets- och limarbeten samt demontering och montering av teknisk utrustning.

För att fortsätta ligga i framkant avseende nya material, metoder och produkter kommer du som skadetekniker regelbundet att få åka på utbildningar för att fortsätta kunna leverera ett proffsigt arbete och överträffa kundernas förväntningar. Våra varumärken har produkter som ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling och du kommer dagligen att få arbeta med hybrider, laddhybrider och elbilar som har den senaste eltekniken på marknaden.

Vem är du

För att lyckas i rollen så ser vi gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som skadetekniker/bilplåtslagare/plåtslagare.

Som person är du positiv och kommunikativ med ett brinnande intresse för jobbet. Du är noggrann, stabil och strukturerad i ditt arbetssätt och säkerställer på så sätt alltid goda resultat. Du stresstålig och flexibel och du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs.

För att trivas i rollen tycker du om utmanande arbetsuppgifter och drivs av att lösa problem. Du har ett starkt fokus på resultat och nöjda kunder och du är beredd att göra det där lilla extra för att göra dina kunder nöjda.

Du trivs med att arbeta med människor och teknik. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs goda kunskaper inom detta. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda dig

Hos oss får du arbeta med produkter som ligger bland de främsta i dagens teknikutveckling. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Hos oss får du möjlighet till kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  CV

  Personligt brev  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 165 medarbetare och omsätter drygt 1 miljard kronor. Vi hjälper ca 4500 kunder att köpa bil och tar hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar