Jämför bilar

Servicechef sökes till Björkmans Bil Avesta

Björkmans Bil växer och nu söker vi en Servicechef till vår anläggning i Avesta. Är du serviceinriktad och ser till kundens bästa? Drivs du av ansvar och vill leda ett av Sveriges bästa Kia-serviceteam? Vi har jobbet för dig!

Om jobbet

Som servicechef leder och fördelar du arbetet och ansvarar för kundvård samt budget. Vidare ansvarar du för verkstadens ekonomi och ser till så att uppställda mål uppfylls. Du har ett stort ansvar för att koordinera insatserna internt tillsammans med försäljningsavdelningen och övriga berörda medarbetare och leverantörer. Du arbetar kontinuerligt för att uppnå största möjliga kundnöjdhet genom att hela tiden överträffa kundens förväntningar beträffande verkstadens kvalitet och service. Tillsammans i serviceteamet ansvarar ni för att det hela tiden är optimal verkstadsbokning och för att ha en hög kundnöjdhet.

Som servicechef hos Björkmans Bil Avesta ansvarar du för att verkstadens eftermarknadsavdelning fungerar friktionsfritt. Du är totalt ansvarig för hela servicemarknaden, vilket innebär att du ska följa upp alla projekt, driva på olika frågor internt såväl som hos personalen och våra leverantörer. Du har dagligen kontakt med våra kunder och kommer att vara en viktig spelare i serviceteamet.

Du kommer främst att arbeta med bilar från Kia – Sveriges tredje största bilmärke. Kia är ett av världens ledande bilmärken och har produkter som ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Du kommer också få arbeta med fler varumärken då vi är auktoriserade serviceverkstad för Opel, Saab, Fiat och Jeep.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av verkstadstekniks bakgrund och som har chefserfarenhet. Vi ser gärna att du har en gedigen erfarenhet från bilbranschen. Du har goda kunskaper inom ekonomi samt en analytisk förmåga. Som person är du strukturerad, självgående och lyhörd. Du är positiv och nytänkande, samt har lätt för att upprätthålla och utveckla långsiktiga relationer med kunder och lokala samarbetspartners.

Vi ser gärna att du har god datorvana då mycket av ditt arbete kommer ske via datorn. Vi arbetar idag med flera affärssystem, där Kobra är vårt huvudsystem. Erfarenheter kring detta är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du kommer att vara en viktig medarbetare som har stora möjligheter att påverka din egen och dina medarbetares arbetssituation. Det är därför viktigt att du har en hög stresströskel då det emellanåt är mycket högt tempo med många bollar i luften samtidigt.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig rollen som servicechef i ett härligt och kompetent team. Vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska trivas och vi arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Du ingår i ledningsgruppen för anläggningen och kommer arbeta tillsammans våra andra orters servicechefer för marknadsanalys och best practise-arbete. Björkmans Bil finns idag i Avesta, Borlänge, Falun, Lindesberg, Ludvika, Västerås och i Örebro.

Tjänsten är en heltidstjänst där tillträde sker enligt överenskommelse. Du får möjlighet att arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken. Kia är Sveriges tredje största bilmärke och har ett av marknadens största utbud av elbilar och Plug-In Hybrider, ca 80% av Kias försäljning i Sverige är idag laddbar. Vi erbjuder Dig kvalificerad och löpande utbildning inom ditt arbetsområde och en marknadsanpassad ersättning för uppdraget där bland annat tjänstebil ingår.

 

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  Kontaktuppgifter

  Dokument
  Godkända filtyper är word, pdf, powerpoint och ODT/OGG

  CV

  Personligt brev  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 165 medarbetare och omsätter drygt 1 miljard kronor. Vi hjälper ca 4500 kunder att köpa bil och tar hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar