Jämför bilar

Servicerådgivare/Garantihandläggare sökes till Björkmans Bil Erikslund

Björkmans Bil på Erikslund i Västerås växer och söker nu efter ytterligare förstärkning till ett av Sveriges bästa Kia-serviceteam. Vi söker efter en Servicerådgivare som också kommer att hantera garantifrågor. Missa inte möjligheten till att få representera Kia – Västerås största bilmärke.

Arbetsuppgifter

Som Servicerådgivare/Kundmottagare jobbar du nära våra kunder och är vårt ansikte utåt. Du ger kostnadsförslag, säljer servicetjänster, håller kunden uppdaterad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden. I stort säkerställer du att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon eller mail. Målet är en nöjd kund med ett problemfritt bilägande.

En del av arbetet består dessutom av garantifrågor där du strävar efter största möjliga kundnöjdhet genom korrekt och kundvänlig tillämpning av gällande garantivillkor. Det handlar framför allt om kvalitetsuppföljning, bedöma garantianspråk, goodwillärenden och garantier för begagnade bilar. Du ansvarar för att följa upp garantianspråk hos våra samarbetspartners samt ser till att våra garantiärenden sköts på ett korrekt sätt från början till slut.

Du ansvarar för:

 • Svarstid och bemanning för inkommande kunder
 • Bokningar av verkstadstider
 • Prisförfrågningar på service, reparationer och reservdelar
 • Kampanjinkallningar
 • Hyrbilsadministration
 • Garantiärenden
 • Fakturering

Din profil

Vi söker dig som är serviceinriktad, förtroendeingivande, noggrann och har god planeringsförmåga. Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning eller har ett stort fordonsintresse. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter hos en annan serviceverkstad, har erfarenhet från Kia eller vårt affärssystem Kobra är det mycket meriterande. Du bör även ha vana av att arbeta med dator och trivas i att arbeta i högt tempo med mycket kundkontakt.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du skall kunna utbilda dig vidare inom Kia Academy bör du kunna prata Svenska flytande, samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbeta i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

 • Heltidstjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bra personalförmåner

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  Kontaktuppgifter

  Dokument
  Godkända filtyper är word, pdf, powerpoint och ODT/OGG

  CV

  Personligt brev  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sju orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg, Erikslund i Västerås och Örebro. Bolaget omfattar totalt ca 165 medarbetare och omsätter drygt 1 miljard kronor. Vi hjälper ca 4500 kunder att köpa bil och tar hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar