Jämför bilar

Servicetekniker till Björkmans Bil Lindesberg

Björkmans Bil Lindesberg växer och söker nu ytterligare en Servicetekniker. Nu söker vi dig som vill jobba med den senaste eltekniken med ett serviceteam som brinner för att ge bästa möjliga service. Missa inte möjligheten till att få representera Kia – Sveriges tredje största bilmärke.

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du kommer att arbeta med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du kommer också att få arbeta med grundläggande underhållsarbete från Kias breda serviceutbud, så som Kia Originalservice, bromsbyte, motorservice, hjulinställningar och garantiåtgärder.

Kia är ett av världens ledande bilmärken och har bilar som ligger i absolut framkant både teknik- och innovationsmässigt. Hos oss kommer du därför att erbjudas kontinuerlig utbildning för att hela tiden följa den snabba teknikutvecklingen, för att du skall fortsätta vidareutvecklas din roll.

Kvalifikationer

Tjänsten förutsätter att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som Servicetekniker/Mekaniker/Fordonstekniker. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs kunskaper inom detta. Att tala och skriva obehindrat på svenska och B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad, har hög arbetsmoral och ser fram emot att få vara med och utgöra ett av Sveriges främsta Kia-serviceteam. Du trivs också med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. Du drivs av att vara med på en spännande resa där teknikutvecklingen hela tiden går framåt och där du får möjlighet att bli en viktig del av serviceteamets framgångar.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats i vårt serviceteam, med medarbetare som brinner för att ge bästa möjliga service. Vi tycker att våra medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

Vi kan erbjuda dig:

 • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Du får representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, som har ett av marknadens mest attraktiva utbud av elbilar och Plug-In Hybrider. Under 2021 är ca 80% av Kias försäljning i Sverige laddbar.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bra personalförmåner

  Ansökan

  Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till oss via formuläret nedan. Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

  CV

  Personligt brev  Vilka är Björkmans Bil?

  Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås. Under sommaren 2022 inviger vi vår nya Kia-anläggning i Örebro och då kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.

  Läs mer om Björkmans Bil
  Dina sparade bilar.
  Jämför bilar